Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 8

Het hebben van een gezonde auto lijkt voor bijna iedereen een essentiële vereiste te zijn, aangezien we allemaal afhankelijk zijn van onze auto, ongeacht of het nu gaat om je werk of om persoonlijke redenen. Dus als we iets anders ontdekken aan onze Volkswagen Polo 8, zijn we rationeel meestal geneigd om onszelf vragen te stellen. Als, in jouw geval, het jouw . is motor die rammelt als hij warm is op uw Volkswagen Polo 8, je bent op de goede website beland. We weten dat dit een terugkerend probleem is en daarom hebben we ervoor gekozen om speciale inhoud te produceren om u te helpen hiermee om te gaan. Hiervoor zullen we eerst kijken naar de problemen in verband met hydraulische klepstoters en kleppen, dan op verbrandingsproblemen, en tenslotte op het ratelen van de motor bij warme motor vanwege problemen in verband met de onderste motor.

Motor rammelt als hij warm is op mijn Volkswagen Polo 8 vanwege de hydraulische klepstoters

Als u merkt dat de motor warm rammelt op uw Volkswagen Polo 8, en dit geluid bevindt zich aan de bovenkant van de motor, geeft dit aan dat het afkomstig is van uw cilinderkop en de bijbehorende elementen. Er zijn twee mogelijke oorzaken van een hete motor die ratelt op een Volkswagen Polo 8. Ofwel de hydraulische klepstoters, in het algemeen komt het door hun defect «hydraulisch catch-up» -systeem dat u deze klikgeluiden zult horen, vaak als het warm is en niet als het koud is. Anders is het de schuld van het spel van je tuimelaars of hun slijtage. Overweeg in dit geval om ze te verwisselen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

De motor van mijn Volkswagen Polo 8 maakt een ratelend geluid als hij warm is vanwege een verbrandingsprobleem

Tweede optie, als je het gevoel hebt dat het geratel van de hete motor verband houdt met de verbranding van je motor, zijn er drie mogelijke oorzaken hiervan. Het kan zijn dat je timing loopt niet synchroon en dat het de synchronisatie van de verschillende elementen van de motor niet beheert om een ​​goede verbranding te verbeteren. En tot slot, de meest voorkomende reden komt van uw injectoren, die verstopt of beschadigd zijn. Vergeet niet naar uw autotechnicus te gaan zodat hij naar het onderdeel kan kijken dat de oorzaak lijkt te zijn van het hete klikken van uw motor op uw Volkswagen Polo 8.

Motor van mijn Volkswagen Polo 8 rammelt oorzaak van probleem in het onderste deel van de motor

Eindelijk, als u de oorsprong van uw motor hebt geïdentificeerd die heet rammelt op uw Volkswagen Polo 8 die afkomstig is van uw lagere motor, kan het zijn dat uw drijfstangen of zuigerpennen zijn de oorsprong. In beide gevallen is het risico op de lange termijn motorbreuk. Deze twee reparaties zijn bijzonder complex en de meeste monteurs zullen u adviseren om de motor van uw Volkswagen Polo 8 te vervangen. Wacht in elk geval niet wanneer u een dergelijk probleem ontdekt, het zal u in staat stellen te anticiperen op een aanstaande grote reparatie of op zijn best zoek een goedkopere optie, in plaats van dat u wordt geconfronteerd met een storing waarbij de oorzaak van uw motor rammelt als hij warm is en het eindresultaat is dat uw motor het begeeft als u thuiskomt van uw werk. Aarzel niet om onze catalogus met items op uw auto te bekijken die u kunnen helpen bij het oplossen van andere zorgen of om meer te weten te komen over uw Volkswagen Polo 8.

Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Polo 6, wat te doen ?

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 8, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector