Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo

Zorg in goede omstandigheden lijkt voor de meesten van ons een zeer belangrijke voorwaarde te zijn, aangezien we allemaal afhankelijk zijn van onze voertuigen, het maakt niet uit of het voor jou is om naar je werk te gaan of om persoonlijke redenen. Dus als we iets anders ontdekken aan onze Volkswagen Polo, stellen we onszelf logischerwijs vragen. Als het in jouw geval jouw motor die rammelt als hij heet is op uw Volkswagen Polo, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn ons ervan bewust dat dit een terugkerend probleem is en daarom hebben we ervoor gekozen om gespecialiseerde inhoud te produceren waarmee u ermee om kunt gaan. Hiervoor zullen we eerst kijken naar de complicaties die verband houden met hydraulische klepstoters en kleppen, vervolgens naar verbrandingscomplicaties, en ten slotte naar het ratelen van de motor als deze warm is vanwege zorgen over de onderste motor.

Motor rammelt als het warm is op mijn Volkswagen Polo vanwege de hydraulische klepstoters

Als u ontdekt dat de motor warm rammelt op uw Volkswagen Polo, en dit geluid bevindt zich bovenaan de motor, betekent dit dat het afkomstig is van uw cilinderkop en de bijbehorende onderdelen. Er zijn twee mogelijke triggers van een hete motor die rammelt op een Volkswagen Polo. Ofwel de hydraulische klepstoters, in het algemeen komt dit door hun defect «hydraulisch catch-up» -systeem dat u deze klikgeluiden zult horen, vaak als het warm is en niet als het koud is. In elk ander geval is het het spel van je tuimelaars of hun slijtage die verantwoordelijk is. Overweeg in dit geval om ze te verwisselen.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Polo 6

De motor van mijn Volkswagen Polo maakt wat warm geluid als gevolg van een verbrandingsprobleem

Tweede optie, als je het gevoel hebt dat het geratel van de hete motor is gekoppeld aan de verbranding van je motor, zijn er drie mogelijke triggers van deze. Het kan zijn dat je timing loopt niet synchroon en dat het de synchronisatie van de verschillende componenten van de motor niet regelt om een ​​goede verbranding te creëren. En tot slot, de meest klassieke trigger komt van jou injectoren, die verstopt of beschadigd zijn. Vergeet niet naar uw automonteur te gaan, zodat hij kan kijken naar het onderdeel dat de reden lijkt te zijn dat uw motor zo heet klikt op uw Volkswagen Polo.

Motor van mijn Volkswagen Polo rammelende oorzaak van probleem onderin de motor

Als u ten slotte de herkomstlocatie van uw motor hebt geïdentificeerd die heet rammelt op uw Volkswagen Polo die afkomstig is van uw lagere motor, kan het zijn dat uw drijfstangen of zuigerpennen zijn de oorsprong. In beide situaties is het risico op de lange termijn motorbreuk. Deze twee reparaties zijn bijzonder complex en de meeste monteurs zullen u adviseren om de motor van uw Volkswagen Polo te vervangen. Wacht in ieder geval niet wanneer u een dergelijk probleem identificeert, het zal u in staat stellen te anticiperen op een aanstaande grote reparatie of op zijn best een meer betaalbare oplossing vinden, in plaats van dat u geconfronteerd wordt met een storing waarbij de oorsprong van uw motor ratelt wanneer heet en het eindresultaat is dat je motor het begeeft als je thuiskomt van je werk. Aarzel niet om onze catalogus met items op uw auto te lezen waarmee u andere zorgen kunt wegnemen of om meer te weten te komen over uw Volkswagen Polo.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Polo 5?

Mocht u nog andere vragen hebben over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector