Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Transporter

Het hebben van een gezonde auto lijkt voor de meesten van ons een essentiële vereiste te zijn, aangezien we allemaal afhankelijk zijn van onze auto, ongeacht of het nu gaat om uw werk of voor persoonlijke reizen. Dus als we iets anders waarnemen aan onze Volkswagen Transporter, stellen we onszelf logischerwijs vragen. Als, in jouw geval, het jouw . is motor die rammelt als hij warm is op uw Volkswagen Transporter, je bent op de goede website beland. We weten dat dit een herhaald probleem is en daarom hebben we besloten een speciaal document te publiceren om u te helpen hiermee om te gaan. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de problemen die verband houden met hydraulische klepstoters en kleppen, vervolgens naar verbrandingsproblemen en ten slotte naar het ratelen van de motor als hij warm is vanwege problemen die verband houden met de onderste motor.

Motor rammelt als hij warm is op mijn Volkswagen Transporter vanwege de hydraulische klepstoters

Als u merkt dat de motor heet rammelt op uw Volkswagen Transporter, en dit geluid wordt vastgesteld aan de bovenkant van de motor, betekent dit dat het afkomstig is van uw cilinderkop en de bijbehorende elementen. Er zijn twee mogelijke oorzaken van een hete motor die ratelt op een Volkswagen Transporter. Ofwel de hydraulische klepstoters, meestal komt het door hun defect «hydraulisch catch-up» -systeem dat u deze klikgeluiden zult horen, vaak als het warm is en niet als het koud is. Anders is het de schuld van het spel van je tuimelaars of hun slijtage. Overweeg in dat geval om ze te vervangen.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Transporter 5 openen met een lege batterij?

De motor van mijn Volkswagen Transporter maakt een ratelend geluid als hij warm is vanwege een verbrandingsprobleem

Tweede mogelijkheid, als u de indruk heeft dat het geratel van de hete motor te maken heeft met de verbranding van uw motor, zijn er drie mogelijke oorzaken hiervan. Het kan zijn dat je timing loopt niet synchroon en dat het de synchronisatie van de verschillende elementen van de motor niet regelt om een ​​goede verbranding te bevorderen. En tot slot, het meest traditionele motief komt van je injectoren, die verstopt of beschadigd zijn. Vergeet niet om naar uw monteur te gaan, zodat hij het onderdeel kan onderzoeken dat de reden lijkt te zijn voor het hete klikken van uw motor op uw Volkswagen Transporter.

Motor van mijn Volkswagen Transporter rammelt oorzaak van probleem in het onderste deel van de motor

Tot slot, als u het oorsprongsgebied van uw motor hebt bepaald dat heet rammelt op uw Volkswagen Transporter dat afkomstig is van uw onderste motor, kan het zijn dat uw drijfstangen of zuigerpennen zijn de oorsprong. In beide situaties is het risico op de lange termijn motorbreuk. Deze twee reparaties zijn bijzonder complex en de meeste monteurs zullen u adviseren om de motor van uw Volkswagen Transporter te vervangen. Wacht in ieder geval niet wanneer u een dergelijk probleem opmerkt, het zal u in staat stellen te anticiperen op een aanstaande grote reparatie of in het beste geval een meer betaalbare oplossing te vinden, in plaats van geconfronteerd te worden met een storing waarbij de oorsprong van uw motor ratelt wanneer heet en het eindresultaat is dat je motor het begeeft als je thuiskomt van je werk. Aarzel niet om onze catalogus met items op uw auto te bekijken die u kunnen helpen bij het oplossen van andere problemen of om meer te weten te komen over uw Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Transporter 6 dat blijft branden

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector