Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Passat?

De auto-eigenaar zijn van een recente Volkswagen Passat biedt ons enkele voordelen, eigenlijk geven recente auto’s toegang tot een steeds indrukwekkender aantal productfuncties. Hiermee wint u aan comfort, multimedia of veiligheid. Vandaag gaan we kijken naar een functie die bedoeld is om u een veilig gevoel te geven in uw auto, het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het ontdekken hoe u automatische vergrendeling activeert op uw Volkswagen Passat . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken naar de werking van deze optie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede deel, hoe u de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw kunt activeren.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Passat?

Voordat we je onthullen hoe u het automatische slot van uw Volkswagen Passat activeert , zullen we de effectiviteit van deze functies bekijken. Sterker nog, het aantal carjackings neemt langzaam toe en onze Volkswagen Passat is een locatie waar we ons vaak veilig voelen. Aan de andere kant, bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file, kan men zich onderhevig voelen aan agressie, het is met dit in het achterhoofd dat de merken deze optie hebben vrijgegeven. Over het algemeen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functionaliteit vergrendelt automatisch de deuren van uw voertuig wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd na het starten overschrijdt. Het voordeel is dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken voor een optimale veiligheid.

Weiterlesen:
Wanneer schokdempers Volkswagen Passat 8 vervangen?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren van mijn Volkswagen Passat?

Helaas kan het voorkomen dat als gevolg van fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte bediening, deze functie kan worden uitgeschakeld, we zullen nu ontdekken de twee technieken waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Passat . kunt activeren .

  • Zo activeert u de automatische vergrendeling / sluiting van de portieren van een voertuig: De vergrendelknop

    De minst gecompliceerde strategie als u in het geval dat uw automatische deursluiting niet meer functioneert, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en snel de deurvergrendelingsknop ingedrukt te houden korte tijd op uw auto totdat u een geluidssignaal hoort en, afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Passat, de ingeschakelde richtingaanwijzers. Deze strategie zou in de meeste situaties goed genoeg moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Passat te activeren.

    Hoe de automatische deurvergrendeling op mijn Volkswagen Passat te activeren: Via de computer

    Tot slot, een moeilijkere strategie maar die te maken kan hebben met een fabrieksfout of een stroomstoring van uw auto. Om het automatische deurslot op uw Volkswagen Passat opnieuw te activeren, kunt u door uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Aan de andere kant wordt dit alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan uw specialist te bezoeken om dit te bereiken.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Passat 7
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector