Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 4 ?

Eigenaar zijn van een moderne Volkswagen Polo 4 geeft ons bepaalde functies, eigenlijk geven moderne voertuigen toegang tot een steeds opmerkelijker aantal functies. Hiermee wint u aan comfort, multimedia of veiligheid. Vandaag gaan we kijken naar een functie die is ontworpen om u een veilig gevoel in uw voertuig te geven, namelijk het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het uitzoeken hoe activeer je automatische vergrendeling op je Volkswagen Polo 4. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de technische aspecten van deze functionaliteit en hoe het werkt, en vervolgens, in een tweede deel, hoe de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw geactiveerd kan worden.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Polo 4?

Voordat we het je leren hoe de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Polo 4 te activeren, zullen we de effectiviteit van deze functies bekijken. Zeker, het aantal carjacking neemt voortdurend toe en onze Volkswagen Polo 4 is een gebied waar we ons meestal veilig voelen. Bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file kan men zich echter kwetsbaar voelen voor agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze functionaliteit geïntroduceerd. Over het algemeen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functie vergrendelt automatisch de deuren van uw auto zodra u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd na het starten van de motor overschrijdt. Het voordeel is dat u hier geen omkijken meer naar heeft om een ​​optimale veiligheid te garanderen.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Polo 8 op te lossen?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Polo 4?

Helaas kan het lijken alsof door fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte bediening, deze functie kan worden uitgeschakeld, we zullen nu kijken naar de twee oplossingen waarmee u het automatische slot op uw Volkswagen Polo 4 . kunt activeren.

  • Hoe de automatische vergrendeling / sluiting van de deuren van een auto te activeren: De vergrendelknop

    De snelste techniek als u in het geval dat uw automatische deursluiting niet meer effectief is, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en vrij snel de deurvergrendelingsknop ingedrukt te houden enkele seconden op uw auto totdat u een geluidssignaal hoort en, op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Polo 4, de ingeschakelde richtingaanwijzers. Deze techniek zou meestal goed genoeg moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Polo 4 te activeren.

    Hoe het automatische deurslot op mijn Volkswagen Polo 4 te activeren: Via de computer

    Tot slot een wat complexere techniek maar die veroorzaakt kan worden door een fabrieksfout of een stroomstoring van uw auto. Om het automatische deurslot op uw Volkswagen Polo 4 opnieuw te activeren, kunt u door uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «schuifmenu» te wijzigen. Dit is echter alleen geschikt voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan uw dealer te bezoeken om dit te bereiken.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 4 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo 4 categorie.

Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 4 ombouwen tot een 5-zits?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector