Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 6 ?

Als autobezitter van een recente Volkswagen Polo 6 hebben we bepaalde functies, in werkelijkheid geven moderne auto’s toegang tot een steeds opvallender aantal functies. Hiermee kunt u profiteren van comfort, multimedia of veiligheid. In dit artikel gaan we kijken naar een functie die bedoeld is om u een veilig gevoel te geven in uw voertuig, het automatisch sluiten van de deuren. Deze optie kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het ontdekken hoe activeer je automatische vergrendeling op je Volkswagen Polo 6. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de technische aspecten van deze functionaliteit en hoe het werkt, en vervolgens, in een tweede stap, hoe u de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw kunt activeren.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Polo 6?

Voordat we het je leren hoe de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Polo 6 te activeren, zullen we de werkzaamheid van deze functie bekijken. Het is duidelijk dat het aantal carjacking voortdurend toeneemt en onze Volkswagen Polo 6 is een plek waar we ons meestal veilig voelen. Desalniettemin kan men bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file onderhevig zijn aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze functionaliteit vrijgegeven. Meestal is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functionaliteit vergrendelt automatisch de deuren van uw voertuig wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd overschrijdt nadat u de motor hebt aangezet. Het voordeel is dat u zich over deze actie geen zorgen meer hoeft te maken om een ​​optimale beveiliging te garanderen.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Polo 6 van binnenuit?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Polo 6?

Helaas kan het lijken dat als gevolg van fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte bediening, deze functionaliteit kan worden uitgeschakeld, we zullen nu ontdekken de twee technieken waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Polo 6 . kunt activeren.

  • Zo activeert u de automatische vergrendeling / sluiting van de portieren van een voertuig: De vergrendelknop

    De meest eenvoudige aanpak als uw automatische deursluiting niet meer werkt, is door het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en snel de deurvergrendelingsknop ingedrukt te houden uw auto een paar seconden totdat u een geluidssignaal hoort en, afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Polo 6, de ingeschakelde richtingaanwijzers. Deze aanpak zou in de meeste situaties voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Polo 6 te activeren.

    Hoe het automatische deurslot op mijn Volkswagen Polo 6 te activeren: Via de computer

    Eindelijk een moeilijkere aanpak maar die te maken kan hebben met een fabrieksprobleem of een stroomstoring van uw auto. Om de automatische deurvergrendeling op uw Volkswagen Polo 6 opnieuw te activeren, kunt u door uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Desalniettemin wordt dit alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan langs te gaan bij uw monteur om dit te doen.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 6.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Polo 6
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector