Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 8 ?

Als voertuigeigenaar van een nieuwe Volkswagen Polo 8 hebben we een aantal functies, eigenlijk geven moderne auto’s toegang tot een steeds spectaculairder aantal productfuncties. Hiermee wint u aan comfort, multimedia of veiligheid. Op deze pagina gaan we een optie bekijken die is ontworpen om u een veilig gevoel in uw auto te geven, het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het uitzoeken hoe activeer je automatische vergrendeling op je Volkswagen Polo 8. Om dit te doen, zullen we in eerste instantie kijken naar de technische details van deze optie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede stap, hoe u de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw kunt activeren.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Polo 8?

Voordat we je laten zien hoe de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Polo 8 te activeren, zullen we het nut van deze functie bekijken. Uiteraard neemt het aantal carjacking vaak toe en is onze Volkswagen Polo 8 een gebied waar we ons vaak veilig voelen. Toch kan men zich bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file blootgesteld voelen aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze mogelijkheid geïntroduceerd. Over het algemeen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functionaliteit vergrendelt automatisch de deuren van uw voertuig zodra u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd na het starten van de motor overschrijdt. Het voordeel is dat u zich over dit gebaar geen zorgen meer hoeft te maken voor een optimale veiligheid.

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Polo 8?

Helaas kan het voorkomen dat door fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte afhandeling deze optie kan worden uitgeschakeld, we zullen nu kijken naar de twee methoden waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Polo 8 . kunt activeren.

  • Zo activeert u de automatische vergrendeling / sluiting van de portieren van een voertuig: De vergrendelknop

    De eenvoudigste methode als uw automatische deursluiting niet meer werkt, is door het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en snel de deurvergrendelingsknop op uw auto een tijdje ingedrukt te houden. korte tijd totdat u een geluidssignaal hoort en, overeenkomstig het bouwjaar van uw Volkswagen Polo 8, de richtingaanwijzers die worden geactiveerd. Deze methode zou het vaakst voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Polo 8 te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Volkswagen Polo 8: Via de computer

    Tot slot een moeilijkere methode maar die in verband kan worden gebracht met een fabrieksfout of een stroomstoring van uw auto. Om de automatische deurvergrendeling op uw Volkswagen Polo 8 opnieuw te activeren, kunt u door uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Desalniettemin wordt dit alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan om naar uw dealer te gaan om dit te bereiken.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Polo 8, wat te doen ?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector