Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Touran 2 ?

De autobezitter zijn van een recente Volkswagen Touran 2 biedt ons bepaalde voordelen, in werkelijkheid geven moderne auto’s toegang tot een aanzienlijk indrukwekkend aantal productfuncties. Hiermee wint u aan comfort, multimedia of veiligheid. Op deze pagina gaan we kijken naar een functie die ervoor moet zorgen dat u zich veilig voelt in uw auto, het automatisch sluiten van de deuren. Deze optie kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan zien hoe activeer je de automatische vergrendeling op je Volkswagen Touran 2. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de werking van deze optie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede stap, hoe u de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw kunt activeren.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Touran 2?

Voordat we je laten zien hoe de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Touran 2 te activeren, zullen we de effectiviteit van deze functies bekijken. In feite neemt het aantal carjacking voortdurend toe en onze Volkswagen Touran 2 is een gebied waar we ons waarschijnlijk veilig zullen voelen. Bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file kan men zich echter onderhevig voelen aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze optie gelanceerd. In de meeste gevallen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren van binnenuit kunt sluiten en openen, maar deze functie vergrendelt automatisch de deuren van uw voertuig wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd na het starten overschrijdt. Het voordeel is dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken om maximale veiligheid te garanderen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Touran?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Touran 2?

Helaas kan het voorkomen dat door fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte bediening deze functionaliteit kan worden uitgeschakeld, we zullen nu kijken naar de twee opties waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Touran 2 . kunt activeren.

  • Zo activeert u de automatische vergrendeling / sluiting van de portieren van een voertuig: De vergrendelknop

    De minst gecompliceerde oplossing als uw automatische deursluiting niet meer werkt, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en binnenkort de deurvergrendelingsknop op uw auto ingedrukt te houden een korte tijd totdat u een geluidssignaal hoort en, afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Touran 2, de richtingaanwijzers die worden geactiveerd. Deze oplossing zou in de meeste gevallen voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Touran 2 te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Volkswagen Touran 2: Via de computer

    Eindelijk een moeilijkere oplossing maar die te maken kan hebben met een fabrieksprobleem of een stroomstoring van uw auto. Om het automatische deurslot op uw Volkswagen Touran 2 opnieuw te activeren, kunt u door uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «schuifmenu» te wijzigen. Dit wordt echter alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan naar uw specialist te gaan om dit te bereiken.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Wanneer schokdempers vervangen Volkswagen Touran 2 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector