Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Touran 3 ?

Als voertuigeigenaar van een recente Volkswagen Touran 3 hebben we verschillende voordelen, in werkelijkheid geven recente voertuigen toegang tot een aanzienlijk spectaculair aantal functies. Hiermee wint u aan comfort, multimedia of veiligheid. Vandaag gaan we een functie onderzoeken die u naar verwachting een veilig gevoel in uw voertuig zal geven, namelijk het automatisch sluiten van de deuren. Deze optie kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan ontdekken hoe activeer je de automatische vergrendeling op je Volkswagen Touran 3. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we in eerste instantie kijken naar de technische details van deze functie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede deel, hoe de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw kan worden geactiveerd.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Touran 3?

Voordat we je onthullen hoe de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Touran 3 te activeren, zullen we de effectiviteit van deze functies onderzoeken. Het is duidelijk dat het aantal carjackings regelmatig toeneemt, en onze Volkswagen Touran 3 is een plek waar we ons meestal veilig voelen. Aan de andere kant, bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in files, kan men zich onderhevig voelen aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze functie geïntroduceerd. Meestal is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functionaliteit vergrendelt automatisch de deuren van uw voertuig wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd overschrijdt nadat u de motor hebt aangezet. Het voordeel is dat u zich over deze handeling geen zorgen meer hoeft te maken om een ​​optimale veiligheid te garanderen.

Weiterlesen:
Wanneer het roetfilter van Volkswagen Touran 2 vervangen?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Touran 3?

Helaas kan het voorkomen dat door fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte bediening deze functionaliteit kan worden uitgeschakeld, we komen er nu achter de twee technieken waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Touran 3 . kunt activeren.

  • Zo activeert u de automatische vergrendeling / sluiting van de portieren van een voertuig: De vergrendelknop

    De eenvoudigste aanpak als uw automatische deursluiting niet meer effectief is, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en binnenkort de deurvergrendelingsknop op uw auto een paar seconden ingedrukt totdat u een geluidssignaal hoort en, afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Touran 3, de richtingaanwijzers die worden geactiveerd. Deze aanpak zou het vaakst voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Touran 3 te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Volkswagen Touran 3: Via de computer

    Eindelijk een meer technische aanpak maar die gelinkt kan worden aan een fabrieksprobleem of een stroomstoring van uw auto. Om de automatische deurvergrendeling op uw Volkswagen Touran 3 opnieuw te activeren, kunt u door uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Aan de andere kant wordt dit alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan hiervoor uw specialist te bezoeken.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 3 in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector