Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Transporter 4 ?

Als eigenaar van een moderne Volkswagen Transporter 4 hebben we verschillende functies, in werkelijkheid geven recente auto’s toegang tot een steeds spectaculairder aantal functies. Hiermee kunt u profiteren van comfort, multimedia of veiligheid. Op deze pagina gaan we een optie bekijken die u een veilig gevoel moet geven in uw auto, het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het ontdekken hoe activeer je automatische vergrendeling op je Volkswagen Transporter 4. Om dit te doen, zullen we in eerste instantie kijken naar de werking van deze functie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede deel, hoe u de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw kunt activeren.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Transporter 4?

Voordat we je voorstellen hoe u de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Transporter 4 . activeert, zullen we de effectiviteit van deze functie bekijken. Het aantal carjackings neemt inderdaad langzaam toe en onze Volkswagen Transporter 4 is een plek waar we ons meestal veilig voelen. Desalniettemin kan men bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file onderhevig zijn aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze functie uitgebracht. In de meeste gevallen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functionaliteit vergrendelt automatisch de deuren van uw auto wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd overschrijdt na het starten van de motor. Het voordeel is dat u hier geen omkijken meer naar heeft om een ​​optimale beveiliging te garanderen.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Transporter 4?

Helaas kan het voorkomen dat door fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte afhandeling deze optie kan worden uitgeschakeld, we zullen nu zien de twee technieken waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Transporter 4 . kunt activeren.

  • Hoe de automatische vergrendeling / sluiting van de deuren van een auto te activeren: De vergrendelknop

    De meest basale techniek als uw automatische deursluiting niet meer werkt, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en vrij snel de deurvergrendelingsknop ingedrukt te houden korte tijd op uw auto totdat u een geluidssignaal hoort en, afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter 4, de richtingaanwijzers die worden geactiveerd. Deze techniek zou in de meeste gevallen goed genoeg moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Transporter 4 te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Volkswagen Transporter 4: Via de computer

    Tot slot, een ingewikkelder techniek maar die veroorzaakt kan worden door een fabrieksprobleem of een stroomstoring in uw auto. Om de automatische deurvergrendeling op uw Volkswagen Transporter 4 opnieuw te activeren, kunt u via uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Desalniettemin wordt dit alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan uw dealer te bezoeken om dit te doen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 4 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Transporter 6 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector