Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Transporter 5 ?

Als voertuigeigenaar van een moderne Volkswagen Transporter 5 hebben we specifieke kenmerken, in werkelijkheid geven recente auto’s toegang tot een aanzienlijk indrukwekkend aantal productkenmerken. Hiermee kunt u profiteren van comfort, multimedia of veiligheid. Op deze pagina gaan we kijken naar een functie die ervoor moet zorgen dat u zich veilig voelt in uw voertuig, het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het ontdekken hoe activeer je automatische vergrendeling op je Volkswagen Transporter 5. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de werking van deze functie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede stap, hoe u de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw kunt activeren.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Transporter 5?

Voordat we je laten zien hoe u de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Transporter 5 . activeert, zullen we kijken naar het nut van deze functies. In werkelijkheid neemt het aantal carjacking voortdurend toe en onze Volkswagen Transporter 5 is een locatie waar we ons vaak veilig voelen. Bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file kan men zich echter blootgesteld voelen aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze feature uitgebracht. Over het algemeen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functie vergrendelt automatisch de deuren van uw auto zodra u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd overschrijdt na het starten van de motor. Het voordeel is dat u zich over dit gebaar geen zorgen meer hoeft te maken voor een optimale beveiliging.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Transporter?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Transporter 5?

Helaas kan het lijken dat deze functie vanwege fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte afhandeling kan worden uitgeschakeld, we zullen nu ontdekken de twee opties waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Transporter 5 . kunt activeren.

  • Hoe de automatische vergrendeling / sluiting van de deuren van een auto te activeren: De vergrendelknop

    De snelste techniek als uw automatische deursluiting niet meer werkt, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en vrij snel de deurvergrendelingsknop op uw auto ingedrukt te houden enkele seconden totdat u een geluidssignaal hoort en, volgens het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter 5, de richtingaanwijzers die worden geactiveerd. Deze techniek zou meestal voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Transporter 5 te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Volkswagen Transporter 5: Via de computer

    Tot slot, een ingewikkelder techniek maar die te maken kan hebben met een fabrieksprobleem of een stroomstoring in uw auto. Om de automatische deurvergrendeling op uw Volkswagen Transporter 5 opnieuw te activeren, hebt u de mogelijkheid om via uw diagnose-aansluiting te gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Dit wordt echter alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan naar uw monteur te gaan om dit te doen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector