Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Transporter?

Als voertuigeigenaar van een recente Volkswagen Transporter hebben we enkele voordelen, in werkelijkheid geven recente voertuigen toegang tot een steeds opmerkelijker aantal productkenmerken. Hiermee kunt u profiteren van comfort, multimedia of veiligheid. Vandaag gaan we een optie onderzoeken die is ontworpen om u een veilig gevoel in uw voertuig te geven, namelijk het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan zien hoe u automatische vergrendeling op uw Volkswagen Transporter activeert. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de technische details van deze functionaliteit en hoe het werkt, en vervolgens, in een tweede deel, hoe de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw geactiveerd kan worden.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Volkswagen Transporter?

Voordat we je voorstellen hoe de automatische vergrendeling van uw Volkswagen Transporter te activeren, zullen we het nut van deze functies onderzoeken. Uiteraard neemt het aantal carjacking langzaam toe en is onze Volkswagen Transporter een locatie waar we ons doorgaans veilig voelen. Desalniettemin kan men bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file onderhevig zijn aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze functionaliteit vrijgegeven. Over het algemeen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren van binnenuit kunt sluiten en openen, maar deze functie vergrendelt automatisch de deuren van uw voertuig wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd overschrijdt nadat de motor is gestart. Het voordeel is dat u zich over dit gebaar geen zorgen meer hoeft te maken om een ​​optimale beveiliging te garanderen.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Transporter 6?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Volkswagen Transporter?

Helaas kan het voorkomen dat deze optie vanwege fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte afhandeling kan worden uitgeschakeld, we zullen nu kijken naar de twee opties waarmee u de automatische vergrendeling op uw Volkswagen Transporter kunt activeren.

  • Zo activeert u de automatische vergrendeling / sluiting van de portieren van een voertuig: De vergrendelknop

    De snelste aanpak als u in het geval dat uw automatische deursluiting niet meer werkt, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en snel de deurvergrendelingsknop ingedrukt te houden korte tijd op uw auto totdat u een geluidssignaal hoort en, volgens het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter, de ingeschakelde richtingaanwijzers. Deze aanpak zou in de meeste situaties voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Volkswagen Transporter te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Volkswagen Transporter: Via de computer

    Om af te sluiten, een meer technische benadering maar die te maken kan hebben met een fabrieksprobleem of een stroomstoring van uw auto. Om de automatische deurvergrendeling op uw Volkswagen Transporter opnieuw te activeren, kunt u via uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Desalniettemin wordt dit alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan om langs te gaan bij uw specialist om dit voor elkaar te krijgen.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector