Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat 7 ?

U heeft onlangs een nieuwe auto aangeschaft of u heeft Android Auto net ontdekt en wilt deze ook proberen. Dit is heel normaal, waarom zou u uzelf gratis en nuttige diensten ontzeggen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In deze inhoud zullen we beschrijven: hoe Android Auto te verbinden met uw Volkswagen Passat 7. Om dit te bereiken, zullen we ons eerst concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Passat 7, en tot slot welke oplossing voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Passat 7 is niet gebouwd met Android Auto-compatibele systemen.

Android Auto op Volkswagen Passat 7, wat is het?

Je hebt al gehoord van Android Auto, maar je begrijpt niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie demonstreren en welke positieve aspecten kunnen er zijn bij het instellen op uw Volkswagen Passat 7. Android Auto is een Google-programma, het is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw voertuig te integreren. Google heeft eigenlijk gemerkt dat de auto’s van tegenwoordig geen technologie bevatten. Ze hebben dan ook nagedacht over de beste techniek om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt enkele opmerkelijke voordelen die uw voertuigervaring zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Volkswagen Passat 7 geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Houd het beste van je telefoon op het scherm van je Volkswagen Passat 7
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw voertuig
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke applicaties zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw mobiel met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een geschreven bericht

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Passat 8 updaten?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Passat 7?

In dit tweede deel gaan we in op de te doen methode Android Auto instellen op Volkswagen Passat 7. Of je nu een compatibel scherm hebt of niet, er is een kans om te profiteren van dit programma dat je autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Passat 7

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Passat 7. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze procedure beschrijven en u alert maken op de elementen die complicaties kunnen veroorzaken, hier gaan we:

 • Onderzoek de compatibiliteit van uw telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiel bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Passat 7 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, lees dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Passat 7 om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Passat 7.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Passat 7, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Mocht je Volkswagen Passat 7 na controle niet compatibel zijn met Android Auto, dan heb je nog steeds de keuze om dit programma op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Passat?
 • Download Android Auto naar je mobiel
 • Stel de applicatie in zoals eerder beschreven (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Volkswagen Passat 7 zonder een compatibel scherm.

  Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7-categorie te raadplegen.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector