Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat 8 ?

U heeft onlangs een nieuwe auto gekocht, of u heeft net van Android Auto gehoord en wilt het ook eens proberen. Dit is heel normaal, waarom zou u uzelf 100 % gratis en effectieve service ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In dit artikel zullen we demonstreren: hoe Android Auto te verbinden met uw Volkswagen Passat 8. Om dit te bereiken, zullen we ons allereerst concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Passat 8, en tot slot welk alternatief voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Passat 8 is niet uitgerust met Android Auto-compatibele systemen.

Android Auto op Volkswagen Passat 8, wat is het?

Je hebt al gelezen over Android Auto, maar je begrijpt niet echt waar het allemaal over gaat? We zullen eenvoudig het doel van deze applicatie beschrijven en welke voordelen het kan hebben om het op uw Volkswagen Passat 8 in te stellen. Android Auto is een Google-applicatie, het is bedoeld om al uw smartphones in uw auto op te nemen. Google heeft zich gerealiseerd dat de huidige auto’s geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste manier om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun service biedt een aantal belangrijke functies die uw autorit zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Volkswagen Passat 8 geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Houd het beste van je telefoon op het scherm van je Volkswagen Passat 8
 • Om iemand te kunnen bellen via de speakers van je auto
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw smartphone met uw stem
 • Laat je sms-berichten voorlezen, dicteer je antwoorden aan Android Auto, die ze zal transformeren in een sms-bericht

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Passat, wat te doen?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Passat 8?

In dit tweede deel gaan we in op de te doen methode Android Auto instellen op Volkswagen Passat 8. Ongeacht of u een compatibel scherm heeft of niet, er is een kans om te profiteren van deze service die uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Passat 8

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Passat 8. Dankzij dit artikel zullen we de verschillende stappen van deze techniek in detail beschrijven en u attent maken op de aspecten die zorgen kunnen baren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw smartphone bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Passat 8 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, bekijk dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Passat 8 om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Passat 8.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Passat 8, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als uw Volkswagen Passat 8 na onderzoek niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de mogelijkheid om deze service op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

Weiterlesen:
Volkswagen Passat 8 die niet meer accelereert
 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Configureer de applicatie zoals hierboven uitgelegd (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Volkswagen Passat 8 zonder een compatibel scherm.

  Voor meer tips over de Volkswagen Passat 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 8.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector