Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat?

U heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe auto gekocht, of u heeft net over Android Auto gehoord en u wilt het ook eens ervaren. Dit is heel normaal, waarom zou u uzelf gratis en effectieve diensten ontzeggen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is vol. In deze inhoud zullen we demonstreren: hoe je Android Auto verbindt met je Volkswagen Passat . Om dit te bereiken, zullen we ons eerst concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en verbinding maken met uw Volkswagen Passat , en tot slot welke oplossing voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Passat is niet gebouwd met Android Auto-compatibele apparaten.

Android Auto op Volkswagen Passat , wat is het?

Je hebt al gehoord over Android Auto, maar u begrijpt niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen alleen de bedoeling van deze applicatie demonstreren en welke voordelen kan het zijn om het op uw Volkswagen Passat in te stellen. Android Auto is een Google-software, het is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw auto te integreren. Google heeft zich inderdaad gerealiseerd dat de auto’s van vandaag geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste strategie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun service biedt enkele belangrijke voordelen die uw autorit zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. door Android Auto op Volkswagen Passat te activeren, krijgt u toegang tot een aantal functies, zoals:

 • Houd het beste van uw mobiele telefoon op het scherm van uw Volkswagen Passat
 • Om te kunnen bellen naar de speakers van je auto
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiele telefoon met uw stem
 • Laat uw sms-berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een geschreven bericht

Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Volkswagen Passat

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Passat ?

In dit tweede deel gaan we in op de te doen methode Android Auto instellen op Volkswagen Passat. Ongeacht of u een compatibel scherm heeft of niet, er is een manier om van deze service te profiteren die uw autoritten aangenamer maakt.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Passat

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Passat. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze procedure in detail beschrijven en u attent maken op de punten die complicaties kunnen opleveren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw mobiel met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiele telefoon bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, het zal bij de eerste opening onderzoeken of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Passat voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, lees dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Passat om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Passat.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Passat, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Wanneer na onderzoek blijkt dat uw Volkswagen Passat niet compatibel is met Android Auto, heeft u toch de mogelijkheid om op een andere manier van deze dienst gebruik te maken. U kunt het scherm van uw telefoon inderdaad gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Passat 7 afstellen?
 • Download Android Auto naar uw mobiele telefoon
 • Configureer de applicatie zoals hierboven beschreven (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Volkswagen Passat zonder dat je een compatibel scherm hebt.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector