Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Polo 3 ?

U heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe auto gekocht, of u heeft zojuist Android Auto leren kennen en u wilt het ook eens proberen. Dit is volkomen gebruikelijk, waarom zou u uzelf de gratis en nuttige service ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is compleet. In dit artikel zullen we beschrijven: hoe Android Auto te verbinden met uw Volkswagen Polo 3. Om dit te bereiken, zullen we in eerste instantie kijken naar wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Polo 3, en om af te ronden welke oplossing voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Polo 3 is niet uitgerust met apparaten die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Volkswagen Polo 3, wat is het?

Je hebt al gelezen over Android Auto, maar weet je niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie beschrijven en welke voordelen het kan hebben om het op uw Volkswagen Polo 3 in te stellen. Android Auto is een Google-software, het is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw auto te integreren. Eigenlijk heeft Google begrepen dat de auto’s van tegenwoordig geen geïntegreerde technologie hebben. Ze hebben dan ook nagedacht over de beste oplossing om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun service biedt een aantal belangrijke voordelen die uw auto-ervaring zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Volkswagen Polo 3 geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Houd het beste van je telefoon op het scherm van je Volkswagen Polo 3
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw voertuig
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke applicaties zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw mobiel met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een sms

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Polo 8

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Polo 3?

In dit tweede deel bekijken we de methode die we moeten doen Android Auto instellen op Volkswagen Polo 3. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een manier om van deze service te profiteren die uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Polo 3

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Polo 3. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van dit proces beschrijven en u attent maken op de aspecten die complicaties kunnen opleveren, hier gaan we:

 • Onderzoek de compatibiliteit van uw mobiel met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiel bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Polo 3 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, lees dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Polo 3 om te zien hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Polo 3.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Polo 3, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als het gebeurt, na verificatie dat uw Volkswagen Polo 3 niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de mogelijkheid om deze service op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets minder moeilijk:

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Polo 8
 • Download Android Auto naar je mobiel
 • Stel de applicatie in zoals hierboven vermeld (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Volkswagen Polo 3 zonder dat je een compatibel scherm hebt.

  Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 3, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 3.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector