Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Polo 4 ?

U heeft onlangs een nieuw voertuig aangeschaft, of u heeft net van Android Auto gehoord en u wilt het ook ervaren. Dit is heel normaal, waarom zou u uzelf 100 % gratis en effectieve service ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In deze inhoud zullen we uitleggen: hoe Android Auto te verbinden met uw Volkswagen Polo 4. Om dit te doen, zullen we ons eerst concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Polo 4, en om af te ronden welke oplossing voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Polo 4 is niet gebouwd met Android Auto-compatibele apparaten.

Android Auto op Volkswagen Polo 4, wat is het?

U kent Android Auto al, maar je begrijpt niet echt waar het over gaat? We zullen eenvoudig de bedoeling van deze applicatie uitleggen en welke voordelen het kan hebben om het op uw Volkswagen Polo 4 te installeren. Android Auto is een Google-software, het is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw auto te integreren. Google heeft inderdaad ontdekt dat de auto’s van vandaag geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste techniek om hun besturingssysteem in uw voertuig te integreren. Hun programma biedt enkele belangrijke functies die uw auto-ervaring zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Volkswagen Polo 4 geeft u toegang tot een aantal positieve aspecten, voicis:

 • Houd het beste van je telefoon op het scherm van je Volkswagen Polo 4
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw voertuig
 • Luister naar uw favoriete muziek met Google Music of uw klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiel met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een geschreven bericht

Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Polo 6 op te lossen?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Polo 4?

In dit tweede deel zullen we ons concentreren op het te doen proces Android Auto instellen op Volkswagen Polo 4. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een kans om te profiteren van dit programma dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Polo 4

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Polo 4. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze methode in detail beschrijven en u attent maken op de punten die problemen kunnen opleveren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw smartphone met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), vergeet niet uw mobiel bij te werken als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Polo 4 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als je niet weet hoe je dit moet doen, bekijk dan onze inhoud over Android Auto verbinden of activeren op je Volkswagen Polo 4 om erachter te komen hoe je dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Polo 4.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 3?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Polo 4, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als uw Volkswagen Polo 4 na verificatie niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de mogelijkheid om dit programma op een andere manier te gebruiken. U kunt het scherm van uw telefoon inderdaad als Android Auto-interface gebruiken. Daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Download Android Auto naar je mobiel
 • Stel de applicatie in zoals hierboven beschreven (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Volkswagen Polo 4 zonder een compatibel scherm.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 4 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 4.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector