Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Polo 6 ?

U heeft onlangs een nieuwe auto gekocht, of u heeft net van Android Auto gehoord en wilt dat ook ervaren. Dit is volkomen normaal, waarom zou u uzelf 100 % gratis en nuttig programma ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is compleet. In dit document zullen we demonstreren: hoe Android Auto te verbinden met uw Volkswagen Polo 6. Om dit te doen, zullen we ons eerst concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Polo 6, en tot slot welke oplossing er voor u bestaat als uw Volkswagen Polo 6 is niet gebouwd met Android Auto-compatibele systemen.

Android Auto op Volkswagen Polo 6, wat is het?

Je hebt al gehoord van Android Auto, maar weet je niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie verduidelijken en welke positieve aspecten kunnen er zijn bij het instellen op uw Volkswagen Polo 6. Android Auto is een Google-applicatie, het is bedoeld om al uw smartphones in uw voertuig te integreren. Google heeft zich zelfs gerealiseerd dat de huidige auto’s geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste strategie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt enkele opmerkelijke functies die uw voertuigreis zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Volkswagen Polo 6 geeft u toegang tot een aantal positieve aspecten, voicis:

 • Houd het beste van uw smartphone op het scherm van uw Volkswagen Polo 6
 • Om te kunnen bellen naar de luidsprekers van uw voertuig
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw smartphone met uw stem
 • Laat uw sms-berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een geschreven bericht

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Polo 3, wat te doen ?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Polo 6?

In dit tweede deel gaan we in op de aanpak die je moet doen Android Auto instellen op Volkswagen Polo 6. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een kans om te profiteren van dit programma dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Polo 6

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Polo 6. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze methode beschrijven en u alert maken op de elementen die problemen kunnen opleveren, hier gaan we:

 • Onderzoek de compatibiliteit van uw mobiele telefoon met Android Auto (minimaal versie 5.1 Lollipop), vergeet niet uw smartphone bij te werken als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Polo 6 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als je niet weet hoe je het moet doen, bekijk dan onze inhoud op om Android Auto op je Volkswagen Polo 6 te verbinden of te activeren om erachter te komen hoe je het moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Polo 6.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Polo 6, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als het gebeurt en na verificatie dat uw Volkswagen Polo 6 niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de oplossing om dit programma op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Configureer de applicatie zoals hierboven beschreven (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Volkswagen Polo 6 zonder dat je een compatibel scherm hebt.

  Als u meer handleidingen over de Volkswagen Polo 6 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 6.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector