Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Polo?

U hebt nog niet zo lang geleden een nieuw voertuig gekocht of u was net op de hoogte van Android Auto en u wilt het ook proberen. Dit is volkomen normaal, waarom zou u uzelf een gratis en nuttige service ontzeggen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is vol. In deze gids zullen we beschrijven hoe u Android Auto kunt verbinden met uw Volkswagen Polo. Om dit te doen, zullen we in eerste instantie kijken naar wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Polo, en ten slotte welk alternatief is er voor u als uw Volkswagen Polo is niet gebouwd met Android Auto-compatibele apparaten.

Android Auto op Volkswagen Polo, wat is het?

U kent Android Auto al, maar je weet niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen eenvoudig de functie van deze applicatie demonstreren en welke positieve aspecten er kunnen zijn bij het installeren van uw Volkswagen Polo. Android Auto is een Google-software, het is ontworpen om al uw smartphones in uw auto te integreren. Google heeft zich zelfs gerealiseerd dat de huidige voertuigen geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste oplossing om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt enkele opmerkelijke functies die uw auto-ervaring zullen verbeteren. Bovendien kunt u hiermee verbonden blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Volkswagen Polo geeft u toegang tot een aantal positieve aspecten, voicis:

 • Bewaar het beste van uw telefoon op het scherm van uw Volkswagen Polo
 • Om te kunnen bellen naar de speakers van je auto
 • Luister naar uw favoriete muziek met Google Music of uw klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw smartphone met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een sms

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Polo?

In dit tweede deel bekijken we de methode die we moeten doen Android Auto instellen op Volkswagen Polo. Ongeacht of u een compatibel scherm heeft of niet, er is een kans om te profiteren van dit programma dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Polo

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Polo. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze methode beschrijven en u alert maken op de punten die problemen kunnen opleveren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw smartphone met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw smartphone bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Polo voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, bekijk dan onze inhoud op om Android Auto op uw Volkswagen Polo aan te sluiten of te activeren om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth op uw auto is verbonden, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Polo.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Polo, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

In het geval dat uw Volkswagen Polo na verificatie niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de oplossing om dit programma op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

Weiterlesen:
Hoe kan ik een Volkswagen Polo met 2 zitplaatsen ombouwen tot een 5-zit?
 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Stel de applicatie in zoals hierboven vermeld (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Volkswagen Polo zonder een compatibel scherm te hebben.

  Voor meer tips over de Volkswagen Polo, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector