Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Touran 2 ?

Je hebt net een nieuw voertuig gekocht, of je bent net op de hoogte van Android Auto en je wilt het ook ervaren. Dit is volkomen normaal, waarom zou u uzelf 100 % gratis en nuttige diensten ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is compleet. Op deze inhoudspagina zullen we demonstreren: hoe Android Auto te verbinden met uw Volkswagen Touran 2. Om dit te bereiken, zullen we ons allereerst concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Touran 2, en ten slotte welke oplossing er voor u bestaat als uw Volkswagen Touran 2 is niet uitgerust met systemen die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Volkswagen Touran 2, wat is het?

Je hebt al gehoord van Android Auto, maar je snapt niet precies waar het over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie verduidelijken en welke voordelen het kan hebben om het op uw Volkswagen Touran 2 te installeren. Android Auto is een Google-software, het is ontworpen om al uw smartphones in uw voertuig te integreren. Google heeft inderdaad gemerkt dat de huidige auto’s geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste optie om hun besturingssysteem in uw voertuig te integreren. Hun service biedt enkele nuttige voordelen die uw voertuigervaring zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Volkswagen Touran 2 geeft u toegang tot een aantal functies, voicis:

 • Houd het beste van je mobiel op het scherm van je Volkswagen Touran 2
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw voertuig
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw smartphone met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een sms

Weiterlesen:
Waardoor raakt mijn Volkswagen Touran 3 oververhit?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Touran 2?

In dit tweede deel richten we ons op het te doen proces Android Auto instellen op Volkswagen Touran 2. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een oplossing om van deze service te profiteren die uw voertuigritten aangenamer maakt.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Touran 2

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Touran 2. Dankzij dit artikel zullen we de verschillende stappen van deze procedure in detail beschrijven en u attent maken op de punten die problemen kunnen opleveren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw mobiele telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw smartphone bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Touran 2 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als je niet weet hoe je dit moet doen, lees dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op je Volkswagen Touran 2 om erachter te komen hoe je dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Touran 2.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Hoe de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Touran 2, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als uw Volkswagen Touran 2 na controle niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de oplossing om deze service op een andere manier te gebruiken. U kunt het scherm van uw telefoon inderdaad als Android Auto-interface gebruiken. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Configureer de applicatie zoals eerder beschreven (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Volkswagen Touran 2 zonder een compatibel scherm.

  Voor meer tips over de Volkswagen Touran 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 2.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector