Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Touran 3 ?

U heeft onlangs een nieuwe auto aangeschaft, of u heeft net van Android Auto gehoord en wilt deze ook proberen. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf 100 % gratis en nuttig programma ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In deze gids zullen we demonstreren: hoe Android Auto te verbinden met uw Volkswagen Touran 3. Om dit te bereiken, zullen we allereerst onderzoeken wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, dan zullen we doorgaan met het installeren van Android Auto en verbinding maken met uw Volkswagen Touran 3, en tot slot welke oplossing er voor u bestaat als uw Volkswagen Touran 3 is niet uitgerust met systemen die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Volkswagen Touran 3, wat is het?

Je hebt al gelezen over Android Auto, maar je weet niet echt waar het allemaal over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie beschrijven en welke voordelen het kan hebben om het op uw Volkswagen Touran 3 te installeren. Android Auto is een Google-programma, het is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw voertuig op te nemen. Google heeft zelfs gemerkt dat de auto’s van tegenwoordig geen technologie bevatten. Ze hebben daarom nagedacht over de beste strategie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt een aantal belangrijke voordelen die uw autorit zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Volkswagen Touran 3 geeft u toegang tot een aantal functies, voicis:

 • Houd het beste van uw smartphone op het scherm van uw Volkswagen Touran 3
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw auto
 • Luister naar uw favoriete muziek met Google Music of uw klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiel met uw stem
 • Laat uw sms-berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een geschreven bericht

Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Touran 3, wat kan ik doen?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Touran 3?

In dit tweede deel bekijken we de aanpak die we moeten doen Android Auto instellen op Volkswagen Touran 3. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een manier om te profiteren van dit programma dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Touran 3

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Touran 3. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van dit proces in detail beschrijven en u attent maken op de aspecten die aanleiding kunnen geven tot bezorgdheid. Hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw mobiel met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiel bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Touran 3 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, blader dan door ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Touran 3 om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Touran 3.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Touran 3 vervangen?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Touran 3, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Wanneer je Volkswagen Touran 3 na controle niet compatibel is met Android Auto, heb je nog steeds de mogelijkheid om dit programma op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Download Android Auto naar je mobiel
 • Configureer de applicatie zoals eerder beschreven (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Volkswagen Touran 3 zonder een compatibel scherm.

  Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Touran 3, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector