Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Touran?

Je hebt onlangs een nieuwe auto gekocht, of je hebt Android Auto net ontdekt en wil het ook eens proberen. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf een gratis en nuttig programma ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is vol. In dit artikel zullen we beschrijven: hoe u Android Auto verbindt met uw Volkswagen Touran. Om dit te doen, zullen we ons eerst concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Touran, en om af te ronden welk alternatief voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Touran is niet gebouwd met Android Auto-compatibele apparaten.

Android Auto op Volkswagen Touran, wat is het?

Je hebt al gehoord van Android Auto, maar je begrijpt niet echt waar het allemaal over gaat? We zullen alleen de functie van deze applicatie verduidelijken en welke voordelen er zijn om het op uw Volkswagen Touran in te stellen. Android Auto is een Google-programma, het is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw voertuig te integreren. Google heeft zelfs gemerkt dat de voertuigen van vandaag geen technologie bevatten. Ze hebben daarom nagedacht over de beste optie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt enkele belangrijke functies die uw voertuigervaring zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Volkswagen Touran geeft u toegang tot een aantal functies, voicis:

 • Houd het beste van je mobiel op het scherm van je Volkswagen Touran
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw auto
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke applicaties zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiele telefoon met uw stem
 • Laat je sms-berichten voorlezen, dicteer je antwoorden aan Android Auto, die ze zal transformeren in een sms-bericht

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 DIE problemen hebben met stationair draaien

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Touran?

In dit tweede deel concentreren we ons op de te doen methode Android Auto instellen op Volkswagen Touran. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een oplossing om van dit programma te profiteren dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Touran

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Touran. Dankzij deze tutorial zullen we de verschillende stappen van deze procedure beschrijven, en je attent maken op de punten die problemen kunnen opleveren, here we go:

 • Controleer de compatibiliteit van uw mobiele telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiele telefoon bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, het zal bij de eerste opening onderzoeken of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Touran voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, blader dan door onze inhoud om verbinding te maken of Android Auto op uw Volkswagen Touran te activeren om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Touran.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 3 keycard?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Touran, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Wanneer na verificatie uw Volkswagen Touran niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de oplossing om dit programma op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Download Android Auto naar uw mobiele telefoon
 • Stel de applicatie in zoals hierboven beschreven (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Volkswagen Touran zonder een compatibel scherm.

  Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector