Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter 4 ?

U heeft onlangs een nieuwe auto gekocht, of u heeft net over Android Auto gehoord en u wilt het ook proberen. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf 100 % gratis en nuttig programma ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is compleet. In deze tutorial zullen we beschrijven: hoe u Android Auto verbindt met uw Volkswagen Transporter 4. Om dit te bereiken, zullen we allereerst onderzoeken wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, vervolgens gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Transporter 4, en om af te ronden welke oplossing voor u bestaat als uw Volkswagen Transporter 4 is niet gebouwd met Android Auto-compatibele systemen.

Android Auto op Volkswagen Transporter 4, wat is het?

Je hebt al gelezen over Android Auto, maar weet je niet precies waar het over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie uitleggen en welke voordelen het kan hebben om het op uw Volkswagen Transporter 4 te installeren. Android Auto is een Google-applicatie, het is bedoeld om al uw mobiele telefoons in uw auto te integreren. Google heeft inderdaad ontdekt dat de voertuigen van vandaag geen geïntegreerde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste strategie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt enkele opmerkelijke functies die uw autorit zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Volkswagen Transporter 4 geeft u toegang tot een aantal functies, voicis:

 • Houd het beste van je telefoon op het scherm van je Volkswagen Transporter 4
 • Om iemand te kunnen bellen via de speakers van je auto
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke applicaties zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiele telefoon met uw stem
 • Laat je sms-berichten voorlezen, dicteer je antwoorden aan Android Auto, die ze zal transformeren in een sms-bericht

Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Transporter 4?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Transporter 4?

In dit tweede deel bekijken we de aanpak die we moeten doen Android Auto instellen op Volkswagen Transporter 4. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een mogelijkheid om te profiteren van dit programma dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Transporter 4

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Transporter 4. Dankzij deze tutorial zullen we de verschillende stappen van deze procedure beschrijven en u alert maken op de punten die zorgen kunnen baren, hier gaan we:

 • Onderzoek de compatibiliteit van uw mobiele telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiele telefoon bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Transporter 4 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, bekijk dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Transporter 4 om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Transporter 4.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Transporter 4, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

In het geval dat uw Volkswagen Transporter 4 na onderzoek niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de mogelijkheid om dit programma op een andere manier te gebruiken. U kunt het scherm van uw telefoon inderdaad als Android Auto-interface gebruiken. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Transporter 5 trekt naar links, wat te doen?
 • Download Android Auto naar uw mobiele telefoon
 • Configureer de applicatie zoals hierboven vermeld (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Volkswagen Transporter 4 zonder een compatibel scherm.

  Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 4 categorie te raadplegen.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector