Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter 5 ?

Je hebt onlangs een nieuwe auto gekocht, of je hebt net kennis gemaakt met Android Auto en je wilt het ook proberen. Dit is heel normaal, waarom zou u uzelf de gratis en efficiënte service ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is vol. In deze gids zullen we demonstreren: hoe u Android Auto verbindt met uw Volkswagen Transporter 5. Om dit te bereiken, zullen we allereerst kijken naar wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, dan gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Transporter 5, en tot slot welke oplossing voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Transporter 5 is niet gebouwd met Android Auto-compatibele systemen.

Android Auto op Volkswagen Transporter 5, wat is het?

Je hebt al gehoord over Android Auto, maar weet je niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie demonstreren en welke functies er mogelijk zijn bij het instellen op uw Volkswagen Transporter 5. Android Auto is een Google-software, het is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw auto op te nemen. Google heeft zelfs ontdekt dat de auto’s van tegenwoordig geen technologie bevatten. Ze hebben daarom nagedacht over de beste optie om hun besturingssysteem in je auto te integreren. Hun programma biedt enkele belangrijke voordelen die uw auto-ervaring zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Volkswagen Transporter 5 geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Houd het beste van je smartphone op het scherm van je Volkswagen Transporter 5
 • Om te kunnen bellen naar de luidsprekers van uw voertuig
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke applicaties zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiel met uw stem
 • Laat je sms-berichten voorlezen, dicteer je antwoorden aan Android Auto, die ze zal transformeren in een sms-bericht

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Transporter 5 openen met een lege batterij?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Transporter 5?

In dit tweede deel bekijken we de procedure die u moet volgen Android Auto instellen op Volkswagen Transporter 5. Of je nu een compatibel scherm hebt of niet, er is een manier om van dit programma te profiteren dat je autoritten aangenamer maakt.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Transporter 5

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Transporter 5. Dankzij dit artikel zullen we de verschillende stappen van deze procedure beschrijven en u attent maken op de aspecten die zorgen kunnen baren, here we go:

 • Controleer de compatibiliteit van uw telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiel bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening onderzoeken of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Transporter 5 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als je niet weet hoe je het moet doen, blader dan door onze inhoud om verbinding te maken of activeer Android Auto op je Volkswagen Transporter 5 om erachter te komen hoe je het moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Transporter 5.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Transporter 5 uitschakelen?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Transporter 5, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als het gebeurt en na verificatie dat uw Volkswagen Transporter 5 niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de mogelijkheid om dit programma op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Download Android Auto naar je mobiel
 • Stel de applicatie in zoals hierboven uitgelegd (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Volkswagen Transporter 5 zonder een compatibel scherm.

  Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector