Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter 6 ?

U heeft nog maar net een nieuwe auto gekocht, of u heeft net kennis gemaakt met Android Auto en u wilt het ook proberen. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf de gratis en behulpzame service ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In deze tutorial zullen we uitleggen: hoe u Android Auto verbindt met uw Volkswagen Transporter 6. Om dit te doen, zullen we ons in eerste instantie concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Transporter 6, en ten slotte welk alternatief er voor u bestaat als uw Volkswagen Transporter 6 is niet gebouwd met Android Auto-compatibele apparaten.

Android Auto op Volkswagen Transporter 6, wat is het?

U kent Android Auto al, maar weet je niet precies waar het over gaat? We zullen eenvoudig het doel van deze toepassing demonstreren en welke functies er mogelijk zijn bij het instellen op uw Volkswagen Transporter 6. Android Auto is een Google-applicatie, het is bedoeld om al uw smartphones in uw voertuig te integreren. Google heeft zich zelfs gerealiseerd dat de voertuigen van vandaag geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste oplossing om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun service biedt enkele belangrijke functies die uw voertuigreis zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Volkswagen Transporter 6 geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Houd het beste van je mobiel op het scherm van je Volkswagen Transporter 6
 • Om te kunnen bellen met de luidsprekers van uw auto
 • Luister naar uw favoriete muziek met Google Music of uw klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw smartphone met uw stem
 • Laat je sms-berichten voorlezen, dicteer je antwoorden aan Android Auto, die ze zal transformeren in een sms-bericht

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Transporter 6?

In dit tweede deel concentreren we ons op de te doen methode Android Auto instellen op Volkswagen Transporter 6. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een mogelijkheid om te profiteren van deze service die uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Transporter 6

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Transporter 6. Dankzij dit artikel zullen we de verschillende stappen van deze techniek beschrijven en je alert maken op de punten die complicaties kunnen veroorzaken, hier gaan we:

 • Onderzoek de compatibiliteit van uw mobiel met Android Auto (minimaal versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw smartphone bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Transporter 6 voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, bekijk dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Transporter 6 om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Transporter 6.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Transporter 6, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

In het geval dat uw Volkswagen Transporter 6 na verificatie niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de mogelijkheid om op een andere manier van deze service gebruik te maken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets minder moeilijk:

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Transporter?
 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Stel de applicatie in zoals hierboven vermeld (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Volkswagen Transporter 6 zonder een compatibel scherm.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6 in de categorie Volkswagen Transporter 6.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector