Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter?

Je hebt onlangs een nieuwe auto aangeschaft, of je hebt Android Auto net ontdekt en wil het ook eens proberen. Dit is volkomen normaal, waarom zou u uzelf gratis en nuttige diensten ontzeggen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is vol. In dit document zullen we demonstreren: hoe u Android Auto verbindt met uw Volkswagen Transporter. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, vervolgens gaan we over tot het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Volkswagen Transporter, en tot slot welk alternatief voor u beschikbaar is als uw Volkswagen Transporter is niet gebouwd met apparaten die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Volkswagen Transporter, wat is het?

Je hebt al gehoord over Android Auto, maar u begrijpt niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen eenvoudig het doel van deze applicatie demonstreren en welke voordelen er zijn om het op uw Volkswagen Transporter in te stellen. Android Auto is een Google-programma, het is bedoeld om al uw mobiele apparaten in uw auto op te nemen. Google heeft zelfs begrepen dat de huidige auto’s geen technologie bevatten. Ze hebben dan ook nagedacht over de beste oplossing om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt enkele opmerkelijke voordelen die uw auto-ervaring zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Volkswagen Transporter geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Houd het beste van uw smartphone op het scherm van uw Volkswagen Transporter
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw auto
 • Luister naar uw favoriete muziek met Google Music of uw klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiel met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een sms

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen op Volkswagen Transporter 6 af?

Hoe Android Auto verbinden op Volkswagen Transporter?

In dit tweede deel bekijken we het te doen proces Android Auto instellen op Volkswagen Transporter. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een oplossing die uw autoritten aangenamer maakt.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Volkswagen Transporter

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Volkswagen Transporter. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze methode in detail beschrijven en u attent maken op de aspecten die zorgen kunnen baren, hier gaan we:

 • Onderzoek de compatibiliteit van je mobiel met Android Auto (minimaal versie 5.1 Lollipop), vergeet niet je mobiel bij te werken als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, het zal bij de eerste opening onderzoeken of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Volkswagen Transporter voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, bekijk dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Volkswagen Transporter om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Volkswagen Transporter.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Volkswagen Transporter, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

In het geval dat uw Volkswagen Transporter na verificatie niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds het alternatief om dit programma op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets minder moeilijk:

Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volkswagen Transporter ?
 • Download Android Auto naar je mobiel
 • Configureer de applicatie zoals eerder uitgelegd (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Volkswagen Transporter zonder een compatibel scherm.

  Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector