Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Bluetooth activeren op Volkswagen Polo?

U hebt zojuist een nieuwe mobiele telefoon, een nieuwe auto gekocht of u hebt zojuist de autoradio vervangen, elk van deze redenen kan een goede reden zijn om te leren uw mobiele telefoon via Bluetooth met uw voertuig te verbinden. Om dit te bereiken, denk je erover na hoe Bluetooth te activeren op Volkswagen Polo, weet dat u op de juiste plaats bent. Ons team heeft dit artikel gemaakt om u te helpen deze taak uit te voeren en u te helpen om in de auto te bellen of je Android- of Apple-telefoon aan te sluiten aan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen kijken naar het voordeel dat uw Bluetooth-autoradio u kan bieden, vervolgens hoe u Bluetooth op Volkswagen Polo activeert en tot slot hoe u Bluetooth handsfree-kit op Volkswagen Polo activeert.

Bluetooth autoradio op Volkswagen Polo: hoe werkt het?

Bluetooth-technologie: wat is het?

Om met dit bericht te beginnen, zullen we kijken bluetooth technologie, en meer in het bijzonder op het uitgangspunt en hoe bluetooth werkt op Volkswagen Polo. Het Bluetooth-concept werd in 1994 gecreëerd door het merk Ericsson voor mobiele telefoons en in 1999 werd een belangengroep ontwikkeld die verschillende technologiebedrijven samenbracht en werd Bluetooth-technologie opgenomen in de eerste items. Het doel is vervang de infraroodtechnologie die al draadloos informatie kon verzenden tussen twee producten, maar moest dichtbij zijn en geen obstakel hebben tussen de zender en ontvanger van informatie. In tegenstelling tot infrarood (IrDA) dat lichtgolven gebruikte, bluetooth gebruikt 2.4 Ghz radiogolven, waardoor het door objecten kan circuleren. Over het algemeen zal het zendvermogen het mogelijk maken gegevens over een afstand van ongeveer tien meter over te dragen. Wat betreft de Bluetooth-bediening op Volkswagen Polo, hiermee kunt u uw mobiele telefoon koppelen aan de autoradio van uw auto en profiteer van de basiskenmerken van de handsfree kit van uw auto. Dit is een groot voordeel, simpelweg omdat sinds kort het gebruik van Bluetooth-headsets in auto’s is verboden.

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Volkswagen Polo te verhelpen?

Bluetooth-productfuncties op Volkswagen Polo

Laten we de kenmerken van Bluetooth op Volkswagen Polo eens nader bekijken. Bluetooth heeft, zoals we eerder hebben gezien, de basisopdracht voor het overbrengen van informatie tussen twee producten. De voordelen zijn echter vrij beperkt. Inderdaad, we zullen Bluetooth voornamelijk op auto’s gebruiken om:

 • Handsfree bellen met het geluid uit de speakers van je Volkswagen Polo.
 • Zet je muziek over via bluetooth en luister ernaar op het audiosysteem van je Volkswagen Polo.
 • Toegang tot de contacten van uw telefoon via de autoradio van uw Volkswagen Polo
 • Bestel uw mobiele telefoon met uw stem (bijvoorbeeld: bel iemand of verander muziek)

Al deze specificaties komen dicht in de buurt van wat je nu zou kunnen krijgen met een USB-verbinding van je mobiel naar je Volkswagen Polo, maar niet alle Volkswagen Polo-versies zijn uitgerust met een USB-poort en Bluetooth-technologie groeit uit tot de norm. Zo kunt u voorkomen dat u uw mobiele telefoon aan uw Volkswagen Polo hoeft te koppelen om van deze functies te profiteren.

Hoe Bluetooth op Volkswagen Polo te activeren

Laten we ons nu concentreren op het deel dat voor u waarschijnlijk het meest cruciaal is. Hoe activeer je Bluetooth op Volkswagen Polo? Het is fijn om te weten dat je auto over deze techniek beschikt, maar hoe doe je dat concreet als je bluetooth wilt inbellen met je Volkswagen Polo? Het proces is vrij eenvoudig en we zullen u in een paar stappen leren hoe u uw Bluetooth activeert en hoe u uw telefoon op uw Volkswagen Polo aansluit:

 • Ga naar de instellingen van uw mobiele telefoon, selecteer vervolgens Bluetooth in het tabblad «netwerk» en zoek naar apparaten waarmee u wilt koppelen.
 • Zodra het zoeken is voltooid, start u de verbinding met uw voertuig, er zou een code in de naam van de Bluetooth «Volkswagen Polo» moeten staan, een code zou op het scherm van uw voertuig moeten verschijnen, het is aan u om te onderzoeken of deze is hetzelfde op de mobiele telefoon en bevestig de verbinding met de radio van uw Volkswagen Polo
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 8 uitschakelen?

Tweede mogelijkheid, u kunt de manipulatie ook rechtstreeks via de autoradio van uw auto uitvoeren:

  • Ga naar de instellingen van je autoradio, tabblad «Verbinding»
  • Selecteer de optie «zoeken naar een apparaat»
  • Selecteer uw mobiele telefoon uit de lijst en zorg ervoor dat u de Bluetooth-verbinding erop inschakelt voordat u deze gebruikt
  • Om de verbinding te voltooien, hoeft u alleen maar te bevestigen dat de twee codes op uw twee apparaten vergelijkbaar zijn.

Nu weet je hoe je Bluetooth op Volkswagen Polo kunt activeren. Het enige dat u nu hoeft te doen, is profiteren van alle specificaties die u met deze technologie kunt doen, zoals bellen met Bluetooth op Volkswagen Polo of naar uw muziek luisteren met Bluetooth op Volkswagen Polo. Als u Android Auto op uw Volkswagen Polo wilt verbinden of activeren, hebben we een compleet artikel gemaakt waarmee u deze bewerking zonder complicaties kunt uitvoeren.

Hoe Bluetooth handsfree carkit op Volkswagen Polo te activeren

Tot slot, laatste deel van ons artikel, hoe activeer je de Bluetooth handsfreeset op Volkswagen Polo? Deze actie is alleen het resultaat van de procedure die we zojuist hebben uitgevoerd. Zodra u de vorige stappen heeft doorlopen, moet het activeren van de handsfreeset een formaliteit zijn. De autoradio van uw Volkswagen Polo moet inderdaad klaar zijn om oproepen naar de luidsprekers van uw auto te verwerken en u in staat stellen om de ingebouwde microfoon te gebruiken om te spreken. Probeer te bellen om te controleren of deze is ingeschakeld, anders moet u naar de Bluetooth-instellingen van uw Volkswagen Polo gaan en de optie «handsfree bellen» inschakelen. Als u zich zorgen maakt over de Bluetooth van uw Volkswagen Polo, aarzel dan niet om deze inhoud te raadplegen, zodat u ze kunt oplossen.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 6, wat te doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector