Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 4 loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze een levensduur heeft van 5 tot 6 jaar. Het kan zijn dat u op een dag een lege batterij heeft en uw Volkswagen Transporter 4 niet kunt inschakelen. In veel gevallen is dit het gevolg van een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Transporter 4? Precies, ons team heeft de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze eenvoudige procedure veilig en beveiligd uit te voeren. Eerst zullen we u enkele hints en tips geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Transporter 4 loskoppelt.

Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 4 los te koppelen: Een paar tips

Voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Transporter 4, zullen we eerst: geven u een paar tips over hoe u deze procedure veilig kunt uitvoeren en bespaart u tijd te verspillen, sommige zullen u ongetwijfeld duidelijk lijken, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Transporter 4 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan mogelijk een dodelijke lading aan mensen afgeven, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als preventieve maatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de stap gaat hoe de accu van uw Volkswagen Transporter 4 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 4?

Een accu loskoppelen van mijn Volkswagen Transporter 4: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u ongetwijfeld in dit artikel brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Transporter 4 loskoppelt. Nadat u dus alle veiligheidsmaatregelen hebt genomen die we hierboven hebben beschreven, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de accu van uw auto. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we u aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en Raak een deel van het chassis aan, dan zou er kortsluiting ontstaan. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Transporter 4. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees echter voorzichtig, a batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist de techniek ontdekt voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Transporter 4, als u zich aan alle veiligheidsaanbevelingen houdt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan de inhoud van dit artikel en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Transporter 4, hebben we een lijst met artikelen die aan uw voertuig zijn gewijd.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Transporter 4

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector