Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 5 loskoppelen?

De accu van uw auto is een slijtageonderdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een ochtend zonder batterij zit en niet in staat bent om uw Volkswagen Transporter 5 aan te zetten. En in veel gevallen is dit het gevolg van een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Transporter 5? Precies, ons team heeft deze inhoud gemaakt om u te helpen deze basisprocedure veilig uit te voeren. Eerst zullen we u enkele suggesties geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Transporter 5 loskoppelt.

Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 5 los te koppelen: Een paar tips

Allereerst, voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Transporter 5, zullen we: geven u een paar tips over hoe u dit proces veilig kunt uitvoeren en bespaart u tijd, sommige zullen u duidelijk in de oren klinken, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Transporter 5 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan mogelijk een dodelijke lading afgeven aan mensen, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan toebrengen. Draag als voorzorgsmaatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe de accu van uw Volkswagen Transporter 5 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 4 . opnieuw in te stellen

Een accu loskoppelen van mijn Volkswagen Transporter 5: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u absoluut op deze website brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Transporter 5 loskoppelt. Dus, na alle maatregelen te hebben genomen die we hierboven noemden, kunt u eindelijk de verwijdering van de batterij aanvallen vanuit uw auto. Om dit te doen, zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Let op de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraakt, zou dit kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Transporter 5. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, in de meeste gevallen vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees voorzichtig, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist de methode ontdekt om een ​​batterij op uw Volkswagen Transporter 5 los te koppelen, als u alle veiligheidsaanbevelingen respecteert, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan deze inhoud en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Transporter 5, hebben we een lijst met artikelen die aan uw auto zijn gewijd.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Mocht je nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector