Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 6 loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een ochtend een lege batterij heeft en uw Volkswagen Transporter 6 niet kunt inschakelen. Vaak is dit te wijten aan een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Transporter 6? Precies, ons team heeft de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze veelvoorkomende taak veilig uit te voeren. Eerst zullen we je wat advies geven over hoe je dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe je de batterij van je Volkswagen Transporter 6 kunt loskoppelen.

Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 6 los te koppelen: Een paar tips

Allereerst, voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Transporter 6, zullen we: geven u een paar tips over hoe u deze procedure veilig kunt uitvoeren en om u tijd te verspillen, sommige zullen u zeker duidelijk in de oren klinken, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Transporter 6 te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan waarschijnlijk een dodelijke lading veroorzaken voor mensen, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag uit voorzorg rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe de accu van uw Volkswagen Transporter 6 . los te koppelen, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Transporter 5 op te lossen?

Een accu loskoppelen van mijn Volkswagen Transporter 6: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het gedeelte dat u zeker in dit artikel brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Transporter 6 loskoppelt. Dus nadat u alle veiligheidsmaatregelen hebt genomen die we zojuist noemden, kunt u eindelijk de verwijdering van de accu van uw auto. Om dit te doen, zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Transporter 6. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de stang en de klem te verwijderen, gewoonlijk vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees echter voorzichtig, a batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is het, u hebt zojuist het proces geleerd voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Transporter 6, als u alle veiligheidsrichtlijnen respecteert, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan de inhoud van dit artikel, en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Transporter 6, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6 in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector