Automakeover.nl

Garage
3 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Mercedes Benz GLK verwijderen?

Het kleine onderhoud aan uw auto willen afhandelen, wordt steeds eenvoudiger. In feite is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen enorm, dus het lijkt een slim idee om het zelf te willen repareren. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw brandstofpomp, van stoel veranderen, een vlek wassen of uitzonderlijk zware voorwerpen vervoeren, sommigen van u vragen zich af hoe de achterbank van Mercedes Benz GLK te verwijderen. We zullen op deze pagina proberen om u de verschillende opties te bieden, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Mercedes Benz GLK.

Hoe de achterbank van Mercedes Benz GLK met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een techniek probeert te vinden om de achterbank van uw Mercedes Benz GLK te verwijderen, die slechts met 4 bouten wordt vastgehouden, is het proces waarschijnlijk de meest eenvoudige. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u hem volledig losmaken van zijn bevestigingen en verwijderen.

Hoe de achterbank Mercedes Benz GLK met clipsysteem te verwijderen

Procedure is nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben voorzichtig te zijn met vaststaande banden, altijd bang om te sterk te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Mercedes Benz GLK met een clipsysteem? In de meeste gevallen deze clips bevinden zich onder de stoel, u zult ze zien wanneer u de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic onderdeel en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic deel drukken en aan het metalen deel trekken. Als in sommige series deze tactiek niet werkt, is trekken gewoonlijk voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Mercedes Benz GLK uitschakelen?

Het verwijderen van de achterbank Mercedes Benz GLK met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, het laatste proces om de achterbank van uw Mercedes Benz GLK te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in zo’n geval is dit de eenvoudigste aanpak die u kunt realiseren. U hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Mercedes Benz GLK moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Mercedes Benz GLK wilt demonteren, hebben we ook enkele handleidingen gemaakt om u bij deze missies te helpen.

Kijk voor meer tips over de Mercedes Benz GLK in de categorie Mercedes Benz GLK.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector