Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Passat 7 verwijderen?

Het kleine onderhoud dat aan uw auto moet worden gedaan, begint een stuk regelmatiger te worden. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen enorm, dus plannen om hem zelf te onderhouden lijkt een goede optie. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw brandstofpomp, het verwisselen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van omvangrijke dingen, sommigen van u denken aan hoe de achterbank van Volkswagen Passat 7 te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende opties te geven, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Passat 7.

Hoe de achterbank van Volkswagen Passat 7 met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u op zoek bent naar een techniek om de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 te verwijderen, die slechts met 4 bouten wordt vastgehouden, is de procedure ongetwijfeld de gemakkelijkste. In werkelijkheid hoeft u hiervoor alleen de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, bereikbaar vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Hierdoor kunt u het volledig losmaken van de bevestigingsmiddelen en verwijderen.

Hoe de achterbank Volkswagen Passat 7 met clipsysteem te verwijderen?

Techniek is nu wat langer om te bereiken omdat we de neiging hebben om op onze hoede te zijn voor banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te hard te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Passat 7 met clipsysteem? In de meeste gevallen deze clips worden onder de stoel geplaatst, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic gedeelte en een metalen ijzer die erin vastklikt, om ze los te maken zul je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte moeten drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als deze oplossing bij sommige series niet werkt, is trekken over het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Passat 8, wat te doen?

Hoe verwijder je de achterbank Volkswagen Passat 7 met klapsysteem met bouten alleen voor?

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 te verwijderen, sommige jaren hebben een klapstoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in dit geval is dit de gemakkelijkste methode die u kunt realiseren. U hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als u van plan bent andere onderdelen te demonteren, zoals de bumper van uw Volkswagen Passat 7, hebben we ook enkele handleidingen gemaakt om u bij deze missies te helpen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector