Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Passat 8 verwijderen?

De kleine reparaties aan uw voertuig willen oplossen, blijkt een stuk eenvoudiger te zijn. Het jaarlijkse budget dat in een auto wordt geïnvesteerd is inderdaad aanzienlijk, dus het lijkt een slim idee om deze zonder hulp te repareren. Of het nu gaat om toegang tot uw tankstation, het verwisselen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van zware voorwerpen, sommigen van u denken aan hoe de achterbank van Volkswagen Passat 8 te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende opties te bieden, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Passat 8.

Hoe de achterbank van Volkswagen Passat 8 met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een manier probeert te vinden om de achterbank van uw Volkswagen Passat 8 te verwijderen, die slechts door 4 bouten wordt vastgehouden, is de oplossing waarschijnlijk de meest eenvoudige. Daarvoor hoef je namelijk alleen maar de twee moeren aan de achterkant van je stoel, bereikbaar vanuit je kofferbak, los te draaien met een Torx-bitje. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Dit zal u toelaten om het volledig van zijn bevestigingsmiddelen te bevrijden en het weg te nemen.

Hoe de achterbank Volkswagen Passat 8 met clipsysteem te verwijderen?

Oplossing nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben om voorzichtig te zijn met banden die van kracht zijn, vaak bang om te hard te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Passat 8 met clipsysteem? Gewoonlijk deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als deze techniek bij sommige series niet werkt, is normaal trekken voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Passat 7

Hoe verwijder je de achterbank Volkswagen Passat 8 met klapsysteem met bouten alleen voor?

Eindelijk, de laatste manier om de achterbank van uw Volkswagen Passat 8 te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de gemakkelijkste techniek die u kunt hebben. U hoeft alleen Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Passat 8 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig rustig te verwijderen. Als u andere onderdelen wilt demonteren, zoals de bumper van uw Volkswagen Passat 8, hebben we ook enkele artikelen gemaakt om u bij deze taken te helpen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector