Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Passat verwijderen?

Het kleine onderhoud aan uw auto willen doen, begint steeds vaker voor te komen. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen aanzienlijk, dus het lijkt een verstandig idee om hem zelf te onderhouden. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw brandstofpomp, het verwisselen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van omvangrijke items, sommigen van u denken aan hoe de achterbank van Volkswagen Passat te verwijderen. We zullen op deze pagina proberen u de verschillende manieren te geven, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Passat.

Hoe de achterbank van Volkswagen Passat met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u probeert een manier te vinden om de achterbank van uw Volkswagen Passat te verwijderen, die slechts met 4 bouten is bevestigd, is de techniek misschien wel de meest eenvoudige. Om dit te doen, hoeft u in werkelijkheid alleen de twee moeren aan de achterkant van uw stoel, die toegankelijk zijn vanuit uw kofferbak, los te draaien met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Hierdoor kunt u het volledig uit de bevestigingen halen en verwijderen.

Hoe de achterbank Volkswagen Passat met clipsysteem te verwijderen

Procedure nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben om sceptisch te zijn over banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te sterk te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Passat met een clipsysteem? Gewoonlijk deze clips worden onder de stoel geplaatst, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken, moet u met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als deze tactiek in sommige series niet werkt, is normaal trekken voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Volkswagen Passat

Hoe de achterbank Volkswagen Passat met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant te verwijderen

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Volkswagen Passat te verwijderen, heeft enkele jaren een klapstoel die niet aan het achterste gedeelte is bevestigd, in dit geval is het de meest eenvoudige optie die u kunt realiseren. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Passat moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen wilt demonteren, zoals de bumper van uw Volkswagen Passat, hebben we ook enkele tutorials gemaakt om u bij deze taken te helpen.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector