Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Touran 2 verwijderen?

Het komt steeds vaker voor dat u de kleine reparaties aan uw motorvoertuig wilt oplossen. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen aanzienlijk, dus plannen om het zelf te repareren lijkt een slimme optie. Of het nu gaat om toegang tot uw tankstation, om van stoel te veranderen, een vlek te wassen of om buitengewoon grote dingen te vervoeren, sommigen van u denken erover na hoe de achterbank van Volkswagen Touran 2 te verwijderen. We zullen in dit artikel proberen u de verschillende manieren te geven, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Touran 2.

Hoe de achterbank van Volkswagen Touran 2 met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u op zoek bent naar een manier om de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 te verwijderen, die slechts met 4 bouten is bevestigd, is de procedure misschien wel de meest eenvoudige. In werkelijkheid hoeft u hiervoor alleen de twee moeren aan de achterkant van uw stoel, bereikbaar vanuit uw kofferbak, los te draaien met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorzijde van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u hem volledig losmaken van de bevestigingsmiddelen en eruit halen.

Hoe de achterbank Volkswagen Touran 2 met clipsysteem te verwijderen?

Methodologie nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben om voorzichtig te zijn met banden die van kracht zijn, altijd bang om te hard te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Touran 2 met clipsysteem? In het algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, u zult ze zien wanneer u de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als bij sommige series deze oplossing niet werkt, is trekken in de meeste gevallen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Hoe verwijder je de achterbank Volkswagen Touran 2 met klapsysteem met bouten alleen voor?

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 te verwijderen, hebben sommige jaren een klapstoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in zo’n geval is dit de snelste techniek die u kunt realiseren. U hoeft alleen Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als je andere onderdelen wilt demonteren, zoals de bumper van je Volkswagen Touran 2, hebben we ook enkele tutorials geschreven om je bij deze zoektochten te helpen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector