Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Touran 3 verwijderen?

Het komt steeds vaker voor dat u de kleine problemen aan uw auto wilt oplossen. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegekend belangrijk, dus zelf willen repareren lijkt een verstandige keuze. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw tankstation, het verwisselen van een stoel, het wassen van een vlek of het buitengewoon vervoeren van grote voorwerpen, sommigen van u denken aan hoe de achterbank van Volkswagen Touran 3 te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende oplossingen te vertellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Touran 3.

Hoe de achterbank van Volkswagen Touran 3 met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u een manier probeert te vinden om de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 te verwijderen, die slechts door 4 bouten wordt vastgehouden, is de oplossing waarschijnlijk de meest eenvoudige. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel, bereikbaar vanuit uw kofferbak, los te draaien met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorzijde van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Dit stelt u in staat om het volledig uit de bevestigingsmiddelen te verwijderen en eruit te halen.

Hoe de achterbank Volkswagen Touran 3 met clipsysteem te verwijderen?

De procedure is nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben om voorzichtig te zijn met banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te sterk te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Touran 3 met clipsysteem? In het algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic deel en een metalen strijkijzer dat erin vastklikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic deel drukken en aan het metalen deel trekken. Als deze methode bij sommige series niet werkt, is trekken gewoonlijk voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran 2 updaten?

Hoe verwijder je de achterbank Volkswagen Touran 3 met klapsysteem met bouten alleen voor?

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 te verwijderen, sommige jaren hebben een klapstoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in een dergelijk geval is dit de gemakkelijkste optie die u kunt hebben. U hoeft alleen Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig rustig te verwijderen. Als je andere onderdelen probeert te demonteren, zoals de bumper van je Volkswagen Touran 3, hebben we ook enkele handleidingen geschreven om je bij deze zoektochten te helpen.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector