Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Touran verwijderen?

Het komt steeds vaker voor dat u kleine reparaties aan uw auto wilt uitvoeren. Het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen, is inderdaad aanzienlijk, dus het lijkt een verstandige oplossing om deze zelf te onderhouden. Of het nu gaat om toegang tot uw tankstation, om van stoel te veranderen, een vlek te wassen of om buitengewoon grote voorwerpen te vervoeren, sommigen van u denken erover na hoe de achterbank van Volkswagen Touran te verwijderen. We zullen op deze pagina proberen u de verschillende oplossingen te vertellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Touran.

Hoe de achterbank te verwijderen van Volkswagen Touran met boutsysteem?

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u geïnteresseerd bent in een techniek om de achterbank van uw Volkswagen Touran te verwijderen die slechts met 4 bouten is bevestigd, is de procedure waarschijnlijk de meest eenvoudige. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel, toegankelijk vanuit uw kofferbak, los te draaien met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Dit zal u toelaten om het volledig uit zijn bevestigingsmiddelen te verwijderen en het weg te nemen.

Hoe de achterbank Volkswagen Touran met clipsysteem te verwijderen

Oplossing nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben om voorzichtig te zijn met banden die van kracht zijn, altijd bang om te hard te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Touran met clipsysteem? In het algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, u zult ze zien wanneer u de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als bij sommige series deze methode niet werkt, is trekken in het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Touran 3 ?

Hoe verwijder je de achterbank Volkswagen Touran met klapsysteem met bouten alleen voor?

Tot slot, de laatste techniek om de achterbank van uw Volkswagen Touran te verwijderen, hebben sommige jaren een klapstoel die niet op het achterste gedeelte is bevestigd, in zo’n geval is het de meest eenvoudige techniek die u kunt realiseren. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Touran moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig rustig te verwijderen. Als u andere onderdelen wilt demonteren, zoals de bumper van uw Volkswagen Touran, hebben we ook enkele handleidingen geschreven om u bij deze missies te helpen.

Als je meer gidsen over de Volkswagen Touran nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Touran-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector