Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Transporter 4 verwijderen?

De kleine reparaties aan uw auto willen repareren, wordt steeds normaler. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen enorm, dus het lijkt een slimme beslissing om hem zelf te onderhouden. Of het nu gaat om toegang tot uw tankstation, het verwisselen van een stoel, het wassen van een vlek of het buitengewoon vervoeren van zware voorwerpen, sommigen van u vragen zich af hoe de achterbank van Volkswagen Transporter 4 te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende oplossingen te geven, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Transporter 4.

Hoe de achterbank van Volkswagen Transporter 4 met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u op zoek bent naar een techniek om de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 te verwijderen, die slechts met 4 bouten is bevestigd, is de procedure waarschijnlijk de gemakkelijkste. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel, toegankelijk vanuit uw kofferbak, los te draaien met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Hierdoor kunt u hem volledig losmaken van de bevestigingen en verwijderen.

Hoe de achterbank Volkswagen Transporter 4 met clipsysteem te verwijderen

Benader nu een beetje meer lang om te bereiken, omdat we de neiging hebben om sceptisch te zijn over banden die van kracht zijn, meestal bang om te hard te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 4 met clipsysteem? In de meeste gevallen deze clips worden onder de stoel geplaatst, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic deel en een metalen ijzer die erin vastklikt, om ze los te maken zul je met een schroevendraaier op het plastic deel moeten drukken en aan het metalen deel trekken. Als deze techniek bij sommige series niet werkt, is trekken in de meeste gevallen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 5 ombouwen tot een 5-zits?

Hoe de achterbank te verwijderen Volkswagen Transporter 4 met opklapsysteem met bouten alleen aan de voorzijde

Eindelijk, de laatste techniek om de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 te verwijderen, sommige jaren hebben een klapstoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in dit geval is dit de gemakkelijkste optie die u kunt realiseren. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou je alle details moeten hebben die je nodig hebt om de achterbank van je auto rustig te verwijderen. Als je van plan bent andere onderdelen te demonteren, zoals de bumper van je Volkswagen Transporter 4, hebben we ook enkele tutorials geschreven om je te helpen bij deze zoektochten.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector