Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Transporter 6 verwijderen?

De kleine problemen met uw voertuig willen oplossen, blijkt steeds vaker voor te komen. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen aanzienlijk, dus het lijkt een slimme beslissing om de auto zonder hulp te laten onderhouden. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw tankstation, het verwisselen van een stoel, het wassen van een vlek of het vervoeren van buitengewoon grote dingen, sommigen van u vragen zich af hoe de achterbank van Volkswagen Transporter 6 te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende manieren te presenteren, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Transporter 6.

Hoe de achterbank van Volkswagen Transporter 6 met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u op zoek bent naar een techniek om de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 te verwijderen, die slechts met 4 bouten vastzit, is de techniek waarschijnlijk de gemakkelijkste. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel, bereikbaar vanuit uw kofferbak, los te draaien met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorzijde van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hiermee kunt u het volledig uit de bevestigingsmiddelen verwijderen en verwijderen.

Hoe de achterbank Volkswagen Transporter 6 met clipsysteem te verwijderen

Techniek is nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben om op onze hoede te zijn voor banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te hard te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 6 met clipsysteem? Gewoonlijk deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic deel en een metalen ijzer die erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic deel drukken en aan het metalen deel trekken. Als dit proces bij sommige series niet werkt, is trekken over het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Hoe de achterbank te verwijderen Volkswagen Transporter 6 met opklapsysteem met bouten alleen aan de voorzijde

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 eraf te halen, sommige jaren hebben een klapstoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in zo’n geval is het de meest eenvoudige methode die u kunt realiseren. U hoeft alleen Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als u van plan bent andere onderdelen te demonteren, zoals de bumper van uw Volkswagen Transporter 6, hebben we ook enkele tutorials geschreven om u bij deze taken te helpen.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector