Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volkswagen Transporter verwijderen?

De kleine reparaties aan uw voertuig willen repareren, wordt steeds eenvoudiger. Het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen, is zelfs aanzienlijk, dus het lijkt een slim idee om het zelf te repareren. Of het nu gaat om toegang tot uw brandstofpomp, het veranderen van uw stoel, het wassen van een vlek of het buitengewoon vervoeren van grote voorwerpen, sommigen van u vragen zich af hoe de achterbank van Volkswagen Transporter te verwijderen. We zullen in dit bericht proberen u de verschillende opties te bieden, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volkswagen Transporter.

Hoe de achterbank van Volkswagen Transporter met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een methode probeert te vinden om de achterbank van uw Volkswagen Transporter te verwijderen, die slechts door 4 bouten wordt vastgehouden, is dit zeker de eenvoudigste. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Hierdoor kunt u het volledig losmaken van de bevestigingsmiddelen en het wegnemen.

Hoe de achterbank Volkswagen Transporter met clipsysteem te verwijderen

Methodologie nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben om op onze hoede te zijn voor banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te sterk te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volkswagen Transporter met clipsysteem? Algemeen deze clips worden onder de stoel geplaatst, u zult ze zien wanneer u de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic onderdeel en een metalen ijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als bij sommige series deze techniek niet werkt, is trekken in het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe olielek op mijn Volkswagen Transporter op te lossen?

Hoe verwijder je de achterbank Volkswagen Transporter met klapsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Tot slot, het laatste proces om de achterbank van uw Volkswagen Transporter te verwijderen, hebben sommige jaren een klapstoel die niet op het achterste gedeelte is bevestigd, in zo’n geval is dit de eenvoudigste methode die u kunt realiseren. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Volkswagen Transporter moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als je andere onderdelen probeert te demonteren, zoals de bumper van je Volkswagen Transporter, hebben we ook enkele handleidingen geschreven om je bij deze missies te helpen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector