Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volvo V60 verwijderen?

De kleine reparaties die aan uw auto moeten worden uitgevoerd, worden steeds regelmatiger. Het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen, is inderdaad belangrijk, dus het lijkt een slimme keuze om deze zonder hulp te willen repareren. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw brandstofpomp, van stoel veranderen, een vlek wassen of uitzonderlijk zware voorwerpen vervoeren, sommigen van u willen het weten hoe de achterbank van de Volvo V60 te verwijderen. We zullen in dit artikel proberen u de verschillende manieren te presenteren, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volvo V60.

Hoe de achterbank van de Volvo V60 met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u op zoek bent naar een techniek om de achterbank van uw Volvo V60 te verwijderen die slechts met 4 bouten is bevestigd, dan is de procedure misschien wel de meest eenvoudige. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los die zich onder de stoel bevinden ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u het volledig uit de bevestigingen halen en verwijderen.

Hoe de achterbank Volvo V60 met clipsysteem te verwijderen

Methodologie is nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben om voorzichtig te zijn met vaststaande banden, meestal bang om te hard te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volvo V60 met een clipsysteem? Gewoonlijk deze clips bevinden zich onder de stoel, je zult ze zien als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic deel en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic deel drukken en aan het metalen deel trekken. Als deze methode bij sommige series niet werkt, zal in de meeste gevallen trekken voldoende zijn om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Volvo V60?

Het verwijderen van de achterbank Volvo V60 met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Volvo V60 af te nemen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in zo’n geval is het de eenvoudigste techniek die u kunt realiseren. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Volvo V60 moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Volvo V60 wilt demonteren, hebben we ook enkele handleidingen gemaakt om u bij deze taken te helpen.

Als u nog vragen heeft over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector