Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank volvo v70 te verwijderen?

Het kleine onderhoud aan uw motorrijtuig willen afhandelen blijkt steeds regelmatiger te worden. Het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen, is zelfs aanzienlijk, dus het lijkt een goede keuze om het zelf te repareren. Of het nu gaat om toegang tot uw brandstofpomp, het verwisselen van uw stoel, het wassen van een vlek of het vervoeren van grote voorwerpen, sommigen van u willen dit weten hoe de achterbank van een volvo v70 te verwijderen. We zullen in dit artikel proberen u de verschillende manieren te vertellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw volvo v70.

Hoe de achterbank te verwijderen van een volvo v70 met boutsysteem

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u geïnteresseerd bent in een methode om de achterbank van uw volvo v70 te verwijderen, die slechts met 4 bouten wordt vastgehouden, is de procedure waarschijnlijk de gemakkelijkste. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren los te draaien aan de achterkant van uw stoel, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Hierdoor kun je hem volledig losmaken van de bevestigingsmiddelen en hem eraf halen.

Hoe de achterbank volvo v70 met clipsysteem te verwijderen

Proces nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben om sceptisch te zijn over banden die van kracht zijn, altijd bang om te sterk te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn volvo v70 met clipsysteem? Gewoonlijk deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic deel en een metalen ijzer die erin vastklikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic deel drukken en aan het metalen deel trekken. Als deze tactiek bij sommige series niet werkt, is trekken over het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Volvo V70 motor rammelt als hij koud is

Hoe de achterbank volvo v70 met opklapsysteem te verwijderen met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste techniek om de achterbank van uw volvo v70 te verwijderen, sommige jaren hebben een klapstoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in dit geval is dit de gemakkelijkste manier om te realiseren. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw volvo v70 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig heeft om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als je andere onderdelen wilt demonteren, zoals de bumper van je volvo v70, hebben we ook enkele tutorials gemaakt om je bij deze zoektochten te helpen.

Als u nog vragen heeft over de volvo v70, aarzel dan niet om onze volvo v70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector