Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank volvo v90 te verwijderen?

Het willen oplossen van de kleine problemen die aan uw auto moeten worden gemaakt, wordt een stuk regelmatiger. Het jaarlijkse budget dat in een auto wordt geïnvesteerd, is inderdaad aanzienlijk, dus het lijkt een verstandige keuze om zelf onderhoud te plegen. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw brandstofpomp, het verwisselen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van omvangrijke spullen, sommigen van u vragen zich af hoe de achterbank van een volvo v90 te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende manieren voor te stellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw volvo v90.

Hoe de achterbank te verwijderen van een volvo v90 met boutsysteem

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u op zoek bent naar een methode om de achterbank van uw volvo v90 te verwijderen, die slechts met 4 bouten wordt vastgehouden, is deze techniek waarschijnlijk de meest elementaire. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel, toegankelijk vanuit uw kofferbak, los te draaien met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Hiermee kunt u het volledig uit de bevestigingsmiddelen verwijderen en verwijderen.

Hoe de achterbank volvo v90 met clipsysteem te verwijderen

Techniek is nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben om op onze hoede te zijn voor banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te hard te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn volvo v90 met clipsysteem? Algemeen deze clips worden onder de stoel geplaatst, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak gemaakt van een plastic onderdeel en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic onderdeel drukken en aan het metalen onderdeel trekken. Als dit proces bij sommige series niet werkt, is trekken over het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op de volvo v90?

Hoe de achterbank volvo v90 met opklapsysteem te verwijderen met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste techniek om de achterbank van uw volvo v90 te verwijderen, sommige jaren hebben een klapstoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in dit geval is dit de gemakkelijkste manier om te realiseren. U hoeft alleen Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw volvo v90 moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou je alle informatie moeten hebben die je nodig hebt om de achterbank van je auto rustig te verwijderen. Als je andere onderdelen wilt demonteren, zoals de bumper van je volvo v90, hebben we ook enkele tutorials gemaakt om je bij deze missies te helpen.

Als je meer handleidingen over de volvo v90 wilt, ga dan naar onze volvo v90-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector