Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volvo XC60 verwijderen?

De kleine problemen aan uw voertuig willen oplossen, wordt steeds regelmatiger. In feite is het jaarlijkse budget dat in een auto wordt geïnvesteerd aanzienlijk, dus het lijkt een slimme optie om zelf onderhoud te plegen. Of het nu gaat om toegang tot uw brandstofpomp, het vervangen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van omvangrijke items, sommigen van u willen het weten hoe de achterbank van de Volvo XC60 te verwijderen. We zullen in dit artikel proberen u de verschillende methoden te vertellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volvo XC60.

Hoe de achterbank van de Volvo XC60 met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een manier probeert te vinden om de achterbank van uw Volvo XC60 te verwijderen die slechts met 4 bouten is bevestigd, is deze techniek misschien wel de gemakkelijkste. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel bevinden ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hiermee kunt u het volledig uit de bevestigingen verwijderen en verwijderen.

Hoe de achterbank Volvo XC60 met clipsysteem te verwijderen

Verwerk nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben om voorzichtig te zijn met vastgemaakte banden, meestal bang om te hard te trekken en er een te breken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volvo XC60 met een clipsysteem? Gewoonlijk deze clips worden onder de stoel geplaatst, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als deze oplossing bij sommige series niet werkt, zal over het algemeen trekken voldoende zijn om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op de Volvo XC60 veranderen?

Het verwijderen van de achterbank Volvo XC60 met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, het laatste proces om de achterbank van uw Volvo XC60 te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de eenvoudigste techniek die u kunt uitvoeren. U hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Volvo XC60 moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als u van plan bent om andere onderdelen, zoals de bumper van uw Volvo XC60, te demonteren, hebben we ook enkele tutorials geschreven om u bij deze taken te helpen.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector