Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Volvo XC90 verwijderen?

Het willen oplossen van de kleine reparaties die aan uw voertuig moeten worden aangebracht, wordt steeds eenvoudiger. In feite is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen aanzienlijk, dus het lijkt een verstandig idee om deze zelf te willen repareren. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw brandstofpomp, van stoel veranderen, een vlek wassen of buitengewoon zware spullen vervoeren, sommigen van u vragen zich af hoe de achterbank van de Volvo XC90 te verwijderen. We zullen in dit bericht proberen u de verschillende opties te presenteren, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Volvo XC90.

Hoe de achterbank van de Volvo XC90 met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een methode probeert te vinden om de achterbank van uw Volvo XC90 te verwijderen, die slechts met 4 bouten is gemonteerd, is deze techniek zeker de meest elementaire. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel bevinden ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u het geheel uit de bevestigingen halen en verwijderen.

Hoe de achterbank Volvo XC90 met clipsysteem te verwijderen

De procedure is nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben sceptisch te zijn over vaststaande banden, in het algemeen bang om te sterk te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Volvo XC90 met een clipsysteem? In de meeste gevallen deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic onderdeel en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic onderdeel drukken en aan het metalen onderdeel trekken. Als deze benadering bij sommige series niet werkt, is trekken over het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op de Volvo XC90?

Het verwijderen van de achterbank Volvo XC90 met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste techniek om de achterbank van uw Volvo XC90 te verwijderen, heeft in sommige jaren een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in zo’n geval is dit de gemakkelijkste aanpak die u kunt doen. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Volvo XC90 moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Volvo XC90 wilt demonteren, hebben we ook enkele handleidingen geschreven om u bij deze missies te helpen.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC90 in de categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector