Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de airconditioning op een Volkswagen Passat 7 aan te zetten?

Het is hoogstwaarschijnlijk heet, u heeft net een nieuwe auto aangeschaft en u wilt gebruik maken van een van de zeer handige mogelijkheden van uw Volkswagen Passat 7, airconditioning!

Bij de meeste auto’s is het inschakelen van de airconditioning geen lastige handeling, maar vandaag gaan we kijken naar deze manipulatie, die, hoewel gewoon, voor beginners een beetje ingewikkeld kan zijn. Dus we zullen ontdekken hoe de airconditioning op een Volkswagen Passat 7 aan te zetten? Eerst zullen we ontdekken hoe het werkt, vervolgens hoe u de airconditioning op uw Volkswagen Passat 7 aanzet en om af te ronden zullen we u enkele suggesties geven voor het gebruik ervan.

Hoe werkt de airconditioning op Volkswagen Passat 7?

De airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 werkt op dezelfde manier als die van uw gezinskoelkast, in werkelijkheid werkt het met een compressor en koelgassysteem die, afhankelijk van de toestand (vloeistof of gas) koude zal produceren. Dit systeem werkt in een gesloten circuit. Dit zijn de belangrijkste componenten die ervoor zorgen dat de airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 correct werkt:

 • De compressor: Het is het belangrijkste element van uw airconditioningsysteem, het regelt de druk in uw circuit en het regelt de circulatie van vloeistoffen in het circuit.
 • De condensor: deze kleine spoel heeft als hoofddoel, net als een radiator, om het gas in temperatuur te laten dalen en terug te brengen naar een vloeibare toestand (55 graden).
 • De luchtblazer en de verdamper: De verwarmingsblazer zal de onder druk staande vloeistof aan een hoge temperatuur onderwerpen, waardoor deze direct in gas zal veranderen en tijdens deze overgang koude zal produceren die door de verdamper in het passagierscompartiment wordt gestuurd.
Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat 7

In de praktijk werkt dit apparaat in een gesloten circuit en door variaties in temperatuur en druk te veroorzaken, zal het koelgas in staat worden gesteld om te transformeren, wat leidt tot de productie van warmte of koude. Jij nu weet hoe de airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 werkt.

Hoe zet je de airconditioning op Volkswagen Passat 7 aan?

Laten we nu doorgaan naar de sectie die u het meest interesseert, hoe de airconditioning op Volkswagen Passat 7 aan te zetten? Hoewel deze manipulatie voor velen van jullie niet zo moeilijk is, zou het jammer zijn om er niet volledig gebruik van te maken, omdat je niet weet hoe je hem aan moet zetten.

Schakel de airconditioning handmatig in op Volkswagen Passat 7

Er zijn twee soorten airconditioning op Volkswagen Passat 7, de handmatige airconditioning en de automatische airconditioning, we beginnen met de meest voorkomende van de twee, de handmatige airconditioning, deze vorm van airconditioning op Volkswagen Passat 7 is wat we zouden de goedkope kunnen bellen. In werkelijkheid zul je niet veel aanpassingen kunnen doen, maar je hebt al de mogelijkheid om de lucht in je auto op te frissen. U kunt alleen de ventilatiesterkte en de temperatuur van de lucht die uw systeem blaast selecteren. Om de airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 in te schakelen, moet u de A/C-knop van uw Volkswagen Passat 7 inschakelen en vervolgens de ventilatie en temperatuur van uw Volkswagen Passat 7 instellen.

Schakel de automatische klimaatregeling in op een Volkswagen Passat 7

Tot slot zullen we zien hoe de automatische airconditioning op Volkswagen Passat 7 . aan te zetten. Hoewel de aanpak vergelijkbaar is met handmatige airconditioning, zijn er enkele aanvullende opties waarmee u met nog meer gemak kunt profiteren van frisse lucht. In tegenstelling tot handmatige airconditioning, stelt automatische airconditioning u in staat om de gewenste temperatuur in de cabine te selecteren en het systeem zal zichzelf reguleren om deze te bereiken. Naast de automatische klimaatregeling heeft u vaak de mogelijkheid om de functie «Bi-Zone» te gebruiken, die u de mogelijkheid biedt om verschillende temperaturen te kiezen, afhankelijk van de zones van uw Volkswagen Passat 7. Om de automatische airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 in te schakelen Volkswagen Passat 7, je hoeft alleen maar de A/C-knop van je ventilatie-apparaat aan te zetten, vervolgens de gewenste temperatuur te selecteren en de airconditioning op je Volkswagen Passat XNUMX te laten werken.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Passat 8 ?

Enkele aanbevelingen voor het gebruik van de airconditioning van uw Volkswagen Passat 7

Om af te sluiten, het laatste deel van onze inhoud, nu u begrijpt hoe u de airconditioning op uw Volkswagen Passat 7 inschakelt, zullen we enkele praktische suggesties zien om het gebruik van uw airconditioning te verbeteren en te behouden:

  • Wanneer u aankomt in uw Volkswagen Passat 7 die in de zon heeft gestaan, opent u eerst uw ramen tegelijk met de airconditioning om de overtollige warme lucht te verdrijven voordat u ze weer sluit om uw airconditioning te laten werken.
  • In de winter kunt u uw airconditioner gebruiken om de mist van de tegels te verwijderen, dankzij de luchtontvochtiger is dit nuttiger dan uw verwarmingssysteem.
  • Schakel de airconditioning in uw Volkswagen Passat 7 5 minuten voordat u de motor uitzet uit om uw airconditioningcompressor te sparen en vochtgeuren in het passagierscompartiment te voorkomen. Als u een onaangename geur ontdekt die wordt veroorzaakt door de airconditioning in uw Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om ons artikel over dit onderwerp te raadplegen

.

 • Zet de airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 regelmatig aan, ook in de winter, om hem goed te laten werken.
 • Stel uw airconditioning niet in op een temperatuur die te verschillend is van de buitentemperatuur, anders kunt u ziek worden. Projecteer de luchtstroom ook niet rechtstreeks op uw gezicht, maar op uw armen of borst.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector