Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de airconditioning op een volvo v70 aan te zetten?

Het is waarschijnlijk zomer, u heeft net een nieuwe auto gekocht en u wilt een van de beste functies van uw volvo v70, airconditioning, gebruiken!

Bij de meeste motorvoertuigen is het inschakelen van de airconditioning geen moeilijke taak, maar op deze pagina gaan we kijken naar deze actie, die, hoewel gewoon, voor beginners een beetje ingewikkeld kan zijn. Dus we zullen het ontdekken hoe zet ik de airconditioning op een volvo v70 aan? Eerst zullen we ontdekken hoe het werkt, vervolgens hoe u de airconditioning op uw volvo v70 inschakelt en tot slot zullen we u enkele suggesties geven voor het gebruik ervan.

Hoe werkt de airconditioning op volvo v70?

De airconditioning van uw volvo v70 werkt op dezelfde manier als die van uw koelkast, in feite werkt hij met een compressor en koelgassysteem die, afhankelijk van zijn toestand (vloeistof of gas) koude zal afgeven. Dit systeem werkt in een gesloten circuit. Dit zijn de belangrijkste onderdelen die ervoor zorgen dat de airconditioning van uw volvo v70 correct werkt:

 • De compressor: Het is het belangrijkste onderdeel van uw airconditioning systeem, het regelt de druk in uw circuit en regelt de circulatie van vloeistoffen in het circuit.
 • De condensor: deze kleine spoel heeft als doel, zoals een radiator, om het gas in temperatuur te laten dalen en terug te keren naar een vloeibare toestand (55 graden).
 • De luchtblazer en de verdamper: De verwarmingsventilator zal de onder druk staande vloeistof onderwerpen aan een hoge temperatuur waardoor deze in gas zal veranderen en tijdens deze overgang zal koude ontstaan ​​die door de verdamper in het passagierscompartiment zal worden afgeleverd.
Weiterlesen:
De airco in mijn volvo v70 is niet meer koud

In de praktijk werkt dit systeem in een gesloten circuit en door variaties in temperatuur en druk te veroorzaken, zal het koelgas de toestand kunnen wijzigen, wat leidt tot de productie van warmte of koude. Jij nu weet hoe de airconditioning van uw volvo v70 werkt.

Hoe zet je de airconditioning op volvo v70 aan?

Laten we nu verder gaan naar het deel dat u het meest interesseert, hoe zet ik de airconditioning aan op de volvo v70? Hoewel dit proces voor de meesten van jullie niet moeilijk is, zou het jammer zijn om er niet het beste van te maken, omdat je niet weet hoe je het aan moet zetten.

Zet de airconditioning handmatig aan op volvo v70

Er zijn twee soorten airconditioning op volvo v70, de handmatige airconditioning en de automatische airconditioning, we zullen beginnen met de meest voorkomende van de twee, de handmatige airconditioning, dit type airconditioning op de volvo v70 is wat we zouden kunnen bel het basisniveau. In werkelijkheid geeft het je niet veel instellingen, maar je hebt al de mogelijkheid om de lucht in je auto te verversen. U kunt alleen de ventilatiesterkte en de temperatuur van de lucht die uw systeem blaast selecteren. Om de airconditioning van je volvo v70 in te schakelen, moet je de airco-knop van je volvo v70 aanzetten en vervolgens de ventilatie en temperatuur van je volvo v70 instellen.

Zet de automatische klimaatregeling aan op een volvo v70

Ten slotte zullen we kijken hoe de automatische airconditioning op volvo v70 . aan te zetten. Hoewel de aanpak sterk overeenkomt met handmatige airconditioning, zijn er enkele extra opties waarmee u frisse lucht met veel meer comfort kunt waarderen. In tegenstelling tot handmatige airconditioning, stelt automatische airconditioning u in staat de gewenste temperatuur in de cabine te selecteren en het systeem zal zichzelf reguleren om deze te bereiken. Naast de automatische klimaatregeling heb je vaak de keuze om de «Bi-Zone»-optie te gebruiken, die je de kans geeft om verschillende temperaturen te kiezen, afhankelijk van de zones van je volvo v70. Om de automatische airconditioning op uw volvo v70 in te schakelen, hoeft u alleen maar de airco-knop van uw ventilatiesysteem aan te zetten, vervolgens de gewenste temperatuur te selecteren en de airconditioning op uw volvo v70 te laten werken.

Weiterlesen:
Hoe maak je de massale luchtstroomsensor op volvo v70 schoon?

Enkele tips voor het gebruik van de airconditioning van uw volvo v70

Tot slot, het laatste deel van de inhoud van ons artikel, nu u begrijpt hoe u de airconditioning op uw volvo v70 inschakelt, zullen we enkele praktische suggesties zien om het gebruik van uw airconditioning te optimaliseren en te behouden:

  • Wanneer u aankomt in uw volvo v70 die in de zon heeft gestaan, opent u eerst uw ramen tegelijk als de airconditioning om het teveel aan warme lucht af te voeren voordat u ze weer sluit om uw airconditioning te laten werken.
  • In de wintermaanden kunt u uw airconditioner gebruiken om de mist van de tegels te verwijderen, dankzij de luchtontvochtiger is deze handiger dan uw verwarmingssysteem.
  • Schakel de airconditioning in uw volvo v70 5 minuten voordat u de motor uitzet uit om uw airconditioningcompressor te behouden en vochtgeuren in het passagierscompartiment te voorkomen. Mocht u een onaangename geur uit de airconditioning in uw volvo v70 hebben opgemerkt, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te lezen

.

 • Zet de airconditioning van uw volvo v70 vaak aan, ook in de winter, om hem goed te laten werken.
 • Stel uw airconditioning niet in op een temperatuur die te verschillend is van de buitentemperatuur, anders kunt u ziek worden. Projecteer de luchtstroom ook niet rechtstreeks op uw gezicht, maar op uw armen of borst.

Kijk voor meer tips over de volvo v70 in de categorie volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector