Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Jetta verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je zeker wil graag zorgen voor het grootste deel van de service die op uw Volkswagen Jetta moet worden geleverd, maar sommige zijn complexer dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. Wij willen u helpen in dit proces. Daarom gaan we vandaag ontdekken hoe de bumper van een Volkswagen Jetta te verwijderen. Deze actie is niet erg complex en je zou de mogelijkheid moeten hebben om het met weinig apparatuur te doen. Daarvoor zullen we eerst ontdekken hoe je de voorbumper van je Volkswagen Jetta kunt verwijderen en vervolgens hoe je de achterbumper van deze kunt verwijderen.

Hoe de voorbumper van een Volkswagen Jetta te verwijderen

Dus laten we ons artikel beginnen met de voorbumper van uw Volkswagen Jetta. Om het te verwijderen, heeft u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volkswagen Jetta in goede staat te demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan om uw Volkswagen Jetta op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​optimale toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Het lijkt voor de hand liggend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorruimte.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Jetta. Afhankelijk van uw voertuigkenmerken en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen een nietmachine te gebruiken of om het voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om het nietje te openen.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Volkswagen Jetta aan de zijkanten afdicht.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Jetta te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het voertuig bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk aan het werken met een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Jetta te resetten

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Jetta kunt verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, blijf bij de stappen op de andere manier.

Hoe de achterbumper van een Volkswagen Jetta te verwijderen

En om te besluiten, of de bediening al dan niet redelijk vergelijkbaar is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Jetta. Voor elke fase om te voorkomen dat we onszelf herhalen, geven we u eenvoudig de algemene hoogtepunten. Raadpleeg deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, hef uw Volkswagen Jetta op en verwijder uw achterwielen om een ​​optimaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Volkswagen Jetta rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Jetta om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Haal de zijbeugels in uw wielkasten weg om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Volkswagen Jetta te verwijderen.
 • Haal de onderste bindingen onder je Volkswagen Jetta eruit.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Jetta, vasthouden aan dezelfde methode als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Volkswagen Jetta te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de benaderingen zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Jetta

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Jetta, aarzel dan niet om onze Volkswagen Jetta categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector