Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Passat 7 verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk bereid om het grootste deel van het onderhoud aan uw Volkswagen Passat 7 . uit te voeren, maar sommige zijn moeilijker dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het deel waarop u zich wilt concentreren. We willen je echt helpen bij deze taak. Daarom gaan we vandaag kijken hoe de bumper van een Volkswagen Passat 7 . te verwijderen. Dit proces is niet erg moeilijk en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Daarvoor zullen we eerst zien hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Passat 7 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volkswagen Passat 7 . te verwijderen

Laten we daarom ons artikel beginnen met de voorbumper van uw Volkswagen Passat 7. Om hem te verwijderen, heeft u alleen een set ratelsleutels, wat schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen waaraan u zich moet houden om de bumper van uw Volkswagen Passat 7 in goede staat te demonteren:

 • Als u meer ontspannen wilt zijn, raden we u aan uw Volkswagen Passat 7 op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​perfecte toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Het lijkt voor de hand liggend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorruimte.
 • Haal de wielkasten eruit: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Passat 7. Afhankelijk van uw voertuigkenmerken en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, hiervoor hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en gebruik een hendel om het nietje te openen.
 • Dan moet je de schroeven losdraaien die van achter je spatbord zitten en waarmee de voorbumper van je Volkswagen Passat 7 aan de zijkanten vastzit.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Passat 7 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het voertuig bevinden, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je vrijwel zeker een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat er krassen op komen door de grond aan te raken.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Passat 8 handmatig te vergrendelen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Volkswagen Passat 7 . te verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, blijf bij de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper verwijderen van een Volkswagen Passat 7

En nu, ongeacht of het proces redelijk gelijkwaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Passat 7. Voor elke fase om onszelf niet te herhalen, zullen we u uitsluitend de brede hoogtepunten geven, raadpleeg deel 1 bij onduidelijkheden of vragen voor meer info.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Volkswagen Passat 7 op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volkswagen Passat 7 rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Passat 7 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het veel gemakkelijker te maken om de bumper van uw Volkswagen Passat 7 te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volkswagen Passat 7.
 • Denk er tegelijkertijd aan om de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Passat 7, vasthouden aan dezelfde methode als voor de voorbumper

Hier heb je deze twee delen doorgenomen, hoe de bumper van een Volkswagen Passat 7 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de methoden zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Passat 7?

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Passat 7, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector