Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Passat 8 verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je waarschijnlijk graag het grootste deel van het werk aan uw Volkswagen Passat 8 . uit handen nemen, maar sommige zijn complexer dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het deel waaraan u wilt werken. Wij helpen u graag in dit proces. Daarom gaan we op deze webpagina ontdekken hoe de bumper van een Volkswagen Passat 8 . te verwijderen. Deze operatie is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Passat 8 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volkswagen Passat 8 . te verwijderen

Laten we dus beginnen met de inhoud van ons artikel met de voorbumper van uw Volkswagen Passat 8. Om hem te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volkswagen Passat 8 in goede staat te demonteren:

 • Als u meer comfort wilt, raden we u aan om uw Volkswagen Passat 8 op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw auto: Het lijkt voor de hand liggend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorruimte.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Passat 8. Afhankelijk van uw auto-eigenschappen en het bouwjaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, hiervoor moet u een nietjestrekker gebruiken of voorzichtig doen een grote platte schroevendraaier en gebruik een hendel om het nietje te openen.
 • Dan moet je de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van je spatbord bevinden en die de voorbumper van je Volkswagen Passat 8 aan de zijkanten afdichten.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Passat 8 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van de auto bevinden, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk aan het gebruik van een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Passat 7

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Volkswagen Passat 8 . te verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, volgt u de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper verwijderen van een Volkswagen Passat 8

En om af te sluiten, of het proces nu wel of niet gelijkwaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Passat 8. Om onszelf niet te herhalen, zullen we u voor elke fase uitsluitend de brede hoogtepunten geven, zie deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met dezelfde eerste fase, d.w.z. til uw Volkswagen Passat 8 op en verwijder uw achterwielen om een ​​optimale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volkswagen Passat 8 zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Passat 8 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Volkswagen Passat 8 gemakkelijker te maken.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volkswagen Passat 8.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Passat 8, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Volkswagen Passat 8 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de manieren zijn praktisch hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Passat 8, wat te doen?

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector